Головна категорія > Українські телевізійні канали

Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".

<< < (293/293)

bodyan:
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)

П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему -  "Усі канали скоро закодують!".  Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif

slavon:
BodiaK те що є 4 медіагрупи
1. 1+1. 2+2. ТЕТ, Уніан ... - жида бені к.
2. ІСТВ, Новий, СТБ ... - пінчука (зятя кучми)
3. інтер-цвинтар, к1, к2 ... - кацапів фірташа-льовочкіна
4. трк-україна, 34, футболи1/2/3 ... -  ахметова (нагуляного сина кучми)
є ще менші групи наприклад
112, зік, невс-оне, наш ... - запроданця кацапського та Х*йлокума метверчука ...
тощо, я знаю ...
Платних провайдерів САТ-ТВ лише 2: екстра - ахметовва, віазад - бені к., ще мав бути третій САТ ТВ провайдер з ЄС, ящо не помиляюсь Canal+, но поки глухо ...  ca.,

BodiaK:

--- Цитата: slavon від 07:32:47, 13 Вересня 2020 ---...те що є 4 медіагрупи...
--- End quote ---
Знову неточності- медіагрупи і телеканали, як кажуть в Одесі, дві великі різниці.
--- Цитата: slavon від 07:32:47, 13 Вересня 2020 ---112, зік, невс-оне, наш ...
--- End quote ---
офіційно не об'єднані.  То ж не будемо тут розводити флудильню, бо в мережі все доволі детально розтлумачено. Хто має бажання - ознайомиться.  *-K

--- Цитата: slavon від 07:32:47, 13 Вересня 2020 --- ...мав бути третів САТ ТВ провайдер...
--- End quote ---
Можу нагадати про проект Укркосмосу "Країна ТБ". :'( А хто, де і коли з'явиться знає лише Господь. Але це вже зовсім інша тема. Якось так.  *-P

vlad2019:

--- Цитата: slava12 від 19:33:14, 12 Вересня 2020 ---Snoop! Доброго вечора! так ви праві супутникова платформа  по халявних каналів тухне, хіба що  інтер+, 1+1 інтернац,  ісітіві укр , і пару російських,  так ще поправді спасає  шура,  но і є ще іпітві  але, іто залежить від нету, всерівно якби воно небуло, як сьогодні мені  говрить клієнт, супутник є супутник,  і  з іпітві зїхав,  купив екстру тв, і тратить менше нервів, провайдери всерівно недоробили того сервісу,  щоб небуксувало.
Навіть якщо взяти пакет від самого провайдера,  то повна задниця, ввечері з 9 год, по 11 год, так тупить, щоя сам буду відключатись ,цей провайдер лтс грьобаний,  скільки незвоню все мені говорять внас все добре ,задовбало мене якщо чесно.
Супутник є супутник якби воно небуло!!! ca., ca., ca., ca., *-P *-P *-P *-P *-P

--- End quote ---
Напевно у вас провайдер не е гуд, у нас все нормально стабильно працюе , ще до кодування каналив багато людей пересило на IPTV , як не хотили заминювати  головки морочитися з кабелями. З того чим користуются люди на приклад, на мегго та свиттв нихто не нарикав.

slava12:
vlad2019! привіт! Так я згідний з іпітві але,  сьогодні говорив зімною клієнт, що підключив світ тв,  теж вечером буксує, глючить, інтернет, який б сервіс небув, якщо є проблеми з нетом, то нічого незмінить, ні світ тв,  ні мегого, ні диван тв.
А перейходити на інший провайдер,  теж там не все так гаразд, в кожному неті, є свої приколи. ca., ca., ca., ca., *-P *-P *-P *-P

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version