Головна категорія > Українські телевізійні канали

Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".

<< < (269/293) > >>

bodyan:
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)

П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему -  "Усі канали скоро закодують!".  Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif

slava12:
vasic! Ні  я зним нічого недомовлявся,  зі старту,  відшив,  сказав  щоє інсталятори, :-Р  і доних я відправив.  ca., ca., ca., *-P *-P *-P

vasic:

--- Цитата: slava12 від 22:55:09, 06 Квітня 2020 ---vasic! Ні  я зним нічого недомовлявся,  зі старту,  відшив,  сказав  щоє інсталятори,   і доних я відправив
--- End quote ---
Не розумію чому ти вважаєш що клієнт ,,  нагл,і і хитрожопі "? Клієнт  був готовий заплатити гроші за встановлення антени  а не тюнера, а ти відмовився , харчами перебираєш , дочекаєшся  що до тебе взагалі перестануть звертатись якщо так будеш себе вести.

slava12:
Ая тим непереживаю, якщо чесно  там де офіційні тюнера,  а їх багато немає,  такщо робота була, і буде, головне щоб  в україні все налагодилось  аце все дурниці. ca., *-P *-P *-P

вова32:

--- Цитата: slava12 від 00:37:41, 07 Квітня 2020 --- головне щоб  в україні все налагодилось  аце все дурниці. ca., *-P *-P *-P

--- End quote ---
Оце точно

lvoldemar:
Я теж не зв'язуюсь з Віазадом і посилаю до офіціалів. Проте було в моїй практиці кілька випадків, коли я поправляв антену. В цих випадках ще перед початком роботи я чітко з'ясовував з замовником, що берусь лише за ремонт антенного господарства, і здавав роботу за рівнем сигналу та картинкою на ФТА каналах.

P.S. В цивілізованому світі вартість послуги принято оговорювати наперед + окремо наголошувати, що сума може бути дещо більшою через форс-мажор, тоді не буде непорозумінь типу "за що такііі гроші, кум за пляшку бим зробив" тощо.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version