Автор Тема: Вступ.  (Прочитано 8740 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Buka

• Гість
Вступ.
« Відповідь #45 : 22:50:34, 10 Червня 2007 »
..................

driver3

• Гість
Вступ.
« Відповідь #46 : 10:20:26, 11 Червня 2007 »
Цитата: Buka;9557
Хлопці ,Ваш  кронштейн СКРУЧУЄ за часовою стрілкою, та проти неї. Розтяжки тримають конструкцію в горизонтальній площині, а в вертикальній що?
Тут триногу крутить, і бажанно четверту ногу приварювати для надійності, то що вже гворити про патика стирчашого на розтяжках?

Та досить вже сперечатися.....там квадратний профіль, нікуди його не крутить. На фотці може всього і не видно, але факт залишається фактом

Відсутній edit

• Користувач
  • **
  • Рейтинг: +29/-4
Вступ.
« Відповідь #47 : 13:50:50, 03 Липня 2007 »
Хто може поділіться досвідом. Хтось напевно вже так попробував. Антена 0.9 , 4 голови Amos(4W), Sirius (5E), Hot Bird(13E), Astra(19E) через  Diseq комутатор 4 в1. Довжина кабелю від антени до тюнера 55м , половина якого наглухо закріплена в стіні. Десь приблизно на відстані 25-30 метрів від антени цей кабель потрібно по іншому прокласти. Якщо його розрізати там , протягнути наново, а в місці розрізу з єднати , то як сильно послабиться сигнал . А може його взагалі не можна розрізати. Буду вдячний за пораду.

Відсутній sat-pl

• Модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +607/-3
Вступ.
« Відповідь #48 : 13:56:59, 03 Липня 2007 »
Цитата: edit;11512
Хто може поділіться досвідом. Хтось напевно вже так попробував. Антена 0.9 , 4 голови Amos(4W), Sirius (5E), Hot Bird(13E), Astra(19E) через  Diseq комутатор 4 в1. Довжина кабелю від антени до тюнера 55м , половина якого наглухо закріплена в стіні. Десь приблизно на відстані 25-30 метрів від антени цей кабель потрібно по іншому прокласти. Якщо його розрізати там , протягнути наново, а в місці розрізу з єднати , то як сильно послабиться сигнал . А може його взагалі не можна розрізати. Буду вдячний за пораду.

приблизно 3-5 процентів впаде:o
Apple TV4

Відсутній edit

• Користувач
  • **
  • Рейтинг: +29/-4
Вступ.
« Відповідь #49 : 14:26:18, 03 Липня 2007 »
3-5 процентів вроді не багато ,але на Астрі (19E) частина каналів і так досить слабенька. Вони можуть зникнути чи це суттєво не вплине на них.

Відсутній sat-pl

• Модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +607/-3
Вступ.
« Відповідь #50 : 15:31:05, 03 Липня 2007 »
нічого неповино зникнути,,, це Астра 19Е, а не Телстар 15В...
Apple TV4

Відсутній Ogirok

• Модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +275/-0
Вступ.
« Відповідь #51 : 15:40:54, 03 Липня 2007 »
Можна різати, нічого не зникне. Астра швидше за все недобре виставлена. Якщо в подальшому планується сатінет по тому кабелю, тоді брати кабель не з дешевих, мідний. Роботу  проводити при виключеному тюнері.

Відсутній vic

• Ветеран
  • Рейтинг: +38/-5
Вступ.
« Відповідь #52 : 19:19:08, 03 Липня 2007 »
Я теж би радив..звичайно якщо маєте гроші-купіть дорожчий кабель не з самих дешевших..хоча б..я особисто сам наколовся,коли поставив під час ремонту самий дешевий кабель..спішив тоді..та й здавалось,що таке 8м від антени до тюнера..потім з трудом поміняв на дорожчий-ремонт свіжий же...різниця дуже велика в власне якості сигналу....повірте...сам був в шоці..крім того..пробував при налаштуванні навіть антени своєї використати шматок кабелю дешевого...бавився довго і так налаштувати по людськи не зміг антени навіть......потім таки взяв кусок хорошого кабеля і появилась цілком інша картина .....тобто..хоча б для налаштування візьміть нормальний кабель..я розумію,що нині світ перевернувся і не розуміє про що ви говорите,про якусь якість...але...
Я теж сьогодні зіткнувся з таким чоловіком..я йому є різні ціні на обладнання,в залежності від якості..на мене дивляться очі і не розуміють про що я говорю..такі реалії очевидно і хоч лусни....
повірте просто..з нормальним конвертором і кабелем у вас просто підніметься сигнал по шкалі вашого тюнера на 15-20 відсотків..при тій же антенні і тюнеру..на своїй шкурі відчув..
Ще один ньюанс..скарт і режим RGB..я багато всяких скартів перебрав..от попався мені один,що йшов колись до Самсунгів..різниця настільки очевидна в якості нині зображення,чіткості,різкості,передачі кольорів,в "об"ємності" зображення,що ось сиджу нині і ніби по новому дивлюсь фільм,котрий лише вчора переглядав..дрібниця ж ніби..скарт..звичайно є дорогі і дуже високоякісні скарти і якість там потрясна....але все таки 100-200баксів за скарт віддати -жаба давить..можливо тут є варіанти наших умільців ,котрі теж блоху на скаку можуть підкувати?Що скажете на це?Можливо варто і цей промисел задіяти??
Я просто підключаю свій дрім через цей скарт і не впізнаю тюнера...потім пробую проходом під"єднати хдтв тюнер через скарт за 1бакс..шок...під"єдную напряму цим скартом-зовсім інша картинка..от вам якість..

Відсутній kupest

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +20/-0
Вступ.
« Відповідь #53 : 10:00:11, 04 Липня 2007 »
Цитата: vic;11540
1. ...звичайно якщо маєте гроші-купіть дорожчий кабель не з самих дешевших..
2. ...з нормальним конвертором і кабелем у вас просто підніметься сигнал по шкалі вашого тюнера на 15-20 відсотків..при тій же антенні і тюнеру..на своїй шкурі відчув..
3. ...скарт і режим RGB..я багато всяких скартів перебрав..от попався мені один,що йшов колись до Самсунгів..
Цитувати

Будь ласка, назвіть марки цих деталей: кабеля, конвертора і скарта, і їх приблизну ціну. Дякую.
PB Enigma 5.0.6 UA, dBox2 Nokia, 13E, 5E, 4W; 0,9 м

Відсутній vic

• Ветеран
  • Рейтинг: +38/-5
Вступ.
« Відповідь #54 : 10:02:33, 04 Липня 2007 »
Тема вже є подібна на форумі..і по кабелям і конверторам,і по скарту..за 200баксів..:D

Цитата: Гоша;80753
Супутниковими антенами займаюсь давно, але те що я побачив вчора мене шокувало. Це і наука, і в принципі запитання, для тих хто знає.
Так ось:  я вчора ставив антену на 4 супутника, з тюнером Стронг 6155.
Клієнт- продавець з одного з магазинів побутової техніки(телевізори,холодильники). Вдома має телевізор 29 дюймів, Філіпс, моделі я не запам"ятав, але він повідомив,що його ціна близько 1000 баксів.
Я тюнер під"єднав до телевізора шнуром скарт-скарт повний, з всіма дротами на з'єднанні, ну побачив показує, тай показує.Телевізор розпізнав, що проходить сигнал по відео, а не RGB, на що я надіявся, знаючи,що це повний!скарт. Але клієнт дістав з шафи свій кабель скарт-скарт  включили,...і я перший раз побачив ,що таке RGB.....це фантастика! І телевізор роспізнав сигнал як RGB. На дереві не то що листочки окремо видно, ще й прожилки на листочках! Це просто чудо.
Кабель товстий, десь сантиметр в діаметрі, сріблястий, такі і самі штекєра скарт. Потім мені вбила наповал заявлена за такий скарт ціна--120$--це 600грн......я присів і не міг встати.....я був шокован якістю,..і ціною....
Вот і до нині не вірю, хто знає, це реальна ціна? чи мене накололи?
І друге-невже наш скарт-скарт з повною розпайкою неправильний якийсь? Чи в чому тут прикол? Хто знає напишить....

Цитата: Uris;81480
Якщо чесно і відверто, то це якась дурня, вибачаюсь... Не може СКАРТ настільки відрізнятись у якості, звичайно, якщо брати до уваги, що перший звичайний СКАРТ був нормальним, повністю розведеним та з нормальним екраном. Само-собою, якщо СКАРТ був відверто "лівий", за 15грн, то і говорити нема про що, але якщо це був кабель за 15-20у.е., то він зазвичай повністю покриває потреби у якості передавання сигналу, оскільки для звичайного ТВ 29" вимоги не такі високі як для LCD-TV 37"...    

Різниця є, але вона настільки мізерна, що при нормальному "сліпому" тестуванні ніколи не вдавалось стовідсотково відрізнити СКАРТ за 30у.е. від СКАРТу за 150у.е. Більше того, коли проводились такі закриті тестування, то зазвичай, серед СКАРТів за 200-300у.е. траплялись кабелі за 20у.е., що попадали у першу десятку по якості.

Відсутній oleger

• VIP
  • Ветеран
  • Рейтинг: +58/-0
Вступ.
« Відповідь #55 : 11:12:45, 04 Липня 2007 »
хлопці
скажіть хто знає
питання таке :
чи можна в україні виловити 21е на 0.9 м (на спайсгейт)
хто ловив підскажіть
Куплю пускорегулюючу апаратуру б\у,контакти, реле і все цього типу

Відсутній oleho

• Адміністратор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +3461/-3
Вступ.
« Відповідь #56 : 15:00:33, 04 Липня 2007 »
21.6°E ловитья без проблем.

Відсутній Ogirok

• Модератор
  • Ветеран
Вступ.
« Відповідь #57 : 21:02:59, 04 Липня 2007 »
Також ловив, але наскільки пригадую сигнал потрібного транспондеру там слабий. Я би порадив таріль OpenFox (90 на 100 см) - він дає підсилення як 1,2 офсет, або лембергівську антену пробувати.

Відсутній alex1972

• Старожило
  • Рейтинг: +63/-1
Вступ.
« Відповідь #58 : 22:33:35, 21 Жовтня 2007 »
Хочу спробувати самостійно встановити антену на ABS1 75град. Скористався програмою Satellite Antenna Alignmen, видала результати: азимут-123,9 гр., кут місця-17,6гр., потрібний нахил антени-80,4гр. З азимутом все зрозуміло, а ось з кутом нахилу антени не зовсім, це  мені потрібно нахилити антену на 10 гр. від вертикального стану не вгору як у триголового, а вниз?
Кам"янець-Подільський, Openbox X-800, X-730 CIPVR

Відсутній Ogirok

• Модератор
  • Ветеран
Вступ.
« Відповідь #59 : 22:43:34, 21 Жовтня 2007 »
Труба, до якої кріпиться головка (якщо в тебе офсетка) буде майже горизонтально