Я теж би радив..звичайно якщо маєте гроші-купіть дорожчий кабель не з самих дешевших..хоча б..я особисто сам наколовся,коли поставив під час ремонту самий дешевий кабель..спішив тоді..та й здавалось,що таке 8м від антени до тюнера..потім з трудом поміняв на дорожчий-ремонт свіжий же...різниця дуже велика в власне якості сигналу....повірте...сам був в шоці..крім того..пробував при налаштуванні навіть антени своєї використати шматок кабелю дешевого...бавився довго і так налаштувати по людськи не зміг антени навіть......потім таки взяв кусок хорошого кабеля і появилась цілком інша картина .....тобто..хоча б для налаштування візьміть нормальний кабель..я розумію,що нині світ перевернувся і не розуміє про що ви говорите,про якусь якість...але...
Я теж сьогодні зіткнувся з таким чоловіком..я йому є різні ціні на обладнання,в залежності від якості..на мене дивляться очі і не розуміють про що я говорю..такі реалії очевидно і хоч лусни....
повірте просто..з нормальним конвертором і кабелем у вас просто підніметься сигнал по шкалі вашого тюнера на 15-20 відсотків..при тій же антенні і тюнеру..на своїй шкурі відчув..
Ще один ньюанс..скарт і режим RGB..я багато всяких скартів перебрав..от попався мені один,що йшов колись до Самсунгів..різниця настільки очевидна в якості нині зображення,чіткості,різкості,передачі кольорів,в "об"ємності" зображення,що ось сиджу нині і ніби по новому дивлюсь фільм,котрий лише вчора переглядав..дрібниця ж ніби..скарт..звичайно є дорогі і дуже високоякісні скарти і якість там потрясна....але все таки 100-200баксів за скарт віддати -жаба давить..можливо тут є варіанти наших умільців ,котрі теж блоху на скаку можуть підкувати?Що скажете на це?Можливо варто і цей промисел задіяти??
Я просто підключаю свій дрім через цей скарт і не впізнаю тюнера...потім пробую проходом під"єднати хдтв тюнер через скарт за 1бакс..шок...під"єдную напряму цим скартом-зовсім інша картинка..от вам якість..