Автор Тема: Вступ.  (Прочитано 8738 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Dirty

• Ветеран
  • Рейтинг: +80/-264
Вступ.
« Відповідь #15 : 18:27:55, 10 Червня 2007 »
vic

я повторюсь

чому кронштейни, зроблені по вашій теоріі, з горизонтальною розтяжкою є менш стійкими до фізичних навантажень ніж ті, що на фото???

до речі, це не аналіз фото, а реальні тестування обидвох типів кронштейнів - кронштейни, про які веде мову вік (і які "тримають антени" у багатьох власників антен Тернопіля) і кронштейни на мому фото...
The things you own they end up own you

Відсутній vic

• Ветеран
  • Рейтинг: +38/-5
Вступ.
« Відповідь #16 : 18:33:04, 10 Червня 2007 »
а чим він відрізняється від того ,що в мене вдома?лише розтяжкою і довжиною..тут теж треба згадати основи фізики-механіки!!В мене стоїть вдома такий кронштейн..я як його не дригаю-стоїть мертво..колись я просто сідав на такі кронштейни на 8-9 поверсі без всякої страховки і налаштовував антени..але ставили ми болти --стальні!!!Різниця ж стальних дюбелях і пластмасових дюбелях-копійки!!Але спите ж спокійно!!
Що таке пластмасовий дюбель?Він може служити багато років внутрі приміщення!!!!Але строк його життя на вулиці--в ненормованих умовах!!рік два,три від сили,в залежності від атмосферних факторів!!
Тому деколи бачим ми як літають антени над містом!!
Я недавно проходив по "місцям бойової слави",де я ставив антени 1.50-1.80м  антени-стоять як цвяшок до цього часу..а це вже 16-17років минуло від часу встановлення...питаю деколи людей..чому ви не доставите конвертори чи не поміняєте на нову?А фіг каже її тепер знімеш-мертво стоїть!!
Я дивлюсь у нас знімають старі алюмінієві антени 1.35м офсети і встановлюють 0,8м з трьома головами-масово..але там де це доступно...ми ставили часом антени так що нині і доступитись до них інакше як з пожежної вишки не можна....тут була в нас ціла технологія..спочатку сведлилась одна дирка і кріпилось кріплення антени..потім я вилазив (без страховки-не було такого тоді і грошей на неї!) сідав на ту опору і свердлив решту дир-звичайною дреллю!!..потім подавали мені антену і з допомогою блоку я її витягував на кріплення..кріпив і настроював..в обов"язковому порядку ми робили завжди полярну настройку!!на всяк випадок!!Вартувало таке встановлення,коли тебе спускають,наприклад,з 9 того поверху на собачому повідку головою вниз-5уо!!Але по нинішнім міркам,за ці гроші можна було жити півмісяця!!

Gosha

• Гість
Вступ.
« Відповідь #17 : 18:55:56, 10 Червня 2007 »
Цитата: Buka;9467
На фото халтура высшего пилотажа !
Начиная от самой конструкции кронштейна, дюбелей пластиковых в шов, "левой трубой" на восьми болтах, и заканчивая укладкой кабеля.
Такой кронштейн крутит при установке азимуталки, а присобачить на него полярку, да еще и с трубой ............это писец полный.
Я бы не заказывал Вам усановку антенны.
Извините , без обид.

По перше на цьому форумі говорять українською мовою . За що тобі роблю зауваження!!!!!!!!
Спочатку думай головою. якщо вона є , а потім пиши за неправильний кронштейн! Цей кронштейн виготовив мій товариш - людина, котра вертолети та літаки виготовляє и запускає, і вже десятки років. Які відрізняються надійностью. Форумчани наші мали щасливий момент спостерігати його роботу,  це Я, vic, Avenir , Generator. Мислю, що суміву в якості роботи його нікоми не прийшлось сумніватись.
 На цей кронштейн закріплений в стіну на пластикових дюбелях  діаметром 14мм стаю , і він ні на міліметр не зрухається .
В любий зручний час можу це довести на спор, якщо ти вважаєшь  ,що ти правий, то без проблем спор на 500 баксов.
В любий зручний для тебе час.
Так що без всяго п....жа *товарисч*!.
................................................................
Таким *немудрим* я б і задурно антену не поставив.

Відсутній tosat

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Вступ.
« Відповідь #18 : 19:03:15, 10 Червня 2007 »
Хотів би добавити, що в мене є встановлена прямоофкусна антена 1.30 , так одного разу в нас була така буря, що прямокутний стальний профіль на полярці погнуло, а кронштейн як стояв, так і стоїть дальші...
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Buka

• Гість
Вступ.
« Відповідь #19 : 19:16:01, 10 Червня 2007 »
...........

Відсутній vic

• Ветеран
Вступ.
« Відповідь #20 : 19:22:04, 10 Червня 2007 »
В нас була така практика-ми завжди просили людину,коли сильний вітер чи буря розвертати антену таким чином,щоб був мінімальний опір вітрові..і завдяки цьому таких випадків практично не пам"ятаю.кожна людина боялась   гіршого..а ставили ми такі антени з моторами з 90х років ..актуатори робили самі з слоочищувачів...ручне управління..до нині стоять...

driver3

• Гість
Вступ.
« Відповідь #21 : 19:25:15, 10 Червня 2007 »
Цитата: Buka;9494
Gosha, писать и разговаривать я буду именно на том языке , на котором мне будет удобней. Вам следовало бы поучиться правилам хорошего тона.  
И на будущее- лично с Вами мы не знакомы,так что попрошу не "тыкать".

Кронштейн полное дерьмо, такие ставлю каждый день, с растяжкой он или без нее.
Дале по спору вами предложенному: кронштейн крепим на уровне пятого этажа, на пластмасовы дюбеля в шов, и Вы на нем сидя настравивате антенну на три головки. Можно со страховкой.
С уважением...

Умніку, ти у НАС на форумі, тому будеш підчинятися нашим правилам! Це по-перше. По друге, ану намалюй епюру прикладених до кронштейна сил, тоді порахуй допустиму нагрузку у всіх слабих місцях. Після цього порахуй міцність профілю кронштейна на скручування та боковий згин..І лише після цього ти зрозумієш, а може і ні -)))))) шо кронштейн (навіть на пластмасових дюбелях) в декілька раз перекриває всі допустимі на нього навантаження!!! Це далеко не нікельована лажа, як нікельована труба приварена до квадратної пластини, як продають деякі....:D
По дюбелях.....подивись довідкові матеріали по дюбелю 14 діаметру.....на ньому самому можна повіситися.....і таке кріплення як мінімум втричі перекриває потрібне навантаження!!! Підтримую спір Гоші!

Відсутній Dirty

• Ветеран
Вступ.
« Відповідь #22 : 19:26:39, 10 Червня 2007 »
Кронштейн полное дерьмо, такие ставлю каждый день, с растяжкой он или без нее

такі кронштейни ви не ставите....не треба на весь форум брехати

Gosha

• Гість
Вступ.
« Відповідь #23 : 19:27:18, 10 Червня 2007 »
Gosha, писать и разговаривать я буду именно на том языке , на котором мне будет удобней. Вам следовало бы поучиться правилам хорошего тона.  
И на будущее- лично с Вами мы не знакомы,так что попрошу не "тыкать".

Далее по спору вами предложенному: кронштейн крепим на уровне пятого этажа, на пластмасовы дюбеля в шов, и Вы на нем сидя настравивате антенну на три головки. Можно со страховкой.
С уважением...

Пишуть у нас на україньский мові, а разбалакивать на русском, так на це є другі медіаресурси в інтернеті. Почитайте правила форума , чи воно вам не доступно???
Не кронштейн дерьмо, а я бачу, що це ти повне ді**мо, невиховане.

Відсутній vic

• Ветеран
Вступ.
« Відповідь #24 : 19:35:11, 10 Червня 2007 »
Ну,товариші,так не можна вести спір,переходячи на образи!!!
1.Можливий варіант попросити викласти товариша свій варіант ідеальної установки..в такому разі ми мали б аргумент..
Говорити-балакати всі вміють..
Хотілось би побачити як потрібно!!
Я в дечому згоден з Buka і його аргументацією,тому не можу так критично..і напевно тут на мудрі замітки можна лише сказати дякую..і хотілось би дійсно зрозуміти сумісно варіант-як краще..як має бути..якийсь ідеал..що тут поганого?
Або можливо хтось знає,як має бути,як ідеально--БУДЬ-Ласка!!Покажіть,розкажіть...
я свого роду теж халтурщик,поскільки розумію,що нічого вічного нема і часто потрібно лазити на антену і щось там доробляти-переробляти..навічно--не буває...
2.Avenir,Dirty,Gosha -роблю вам зауваження!!!Будьте не корпоративними діячами,а достойними форумчанами!!

Gosha

• Гість
Вступ.
« Відповідь #25 : 19:38:03, 10 Червня 2007 »

Та що казати, він сам признався.....що він ставить людям .:D

driver3

• Гість
Вступ.
« Відповідь #26 : 19:42:16, 10 Червня 2007 »
Цитата: vic;9501
Я в дечому згоден з Buka і його аргументацією..

Цікаво з чим згоден? Кращого кронштейна я особисто не бачив, по питанню пластмасових дюбелів тоже все відносно. Сказати шо це халтура- означає сказати шо 99% користуються халтурою! Якшо стіна не "сипуча" то таке кріплення по своїй міцності нічим не поступається анкерам, та і не потрібно там такої міцності :D На ньому не машину збираються вішати, а всього навсього тарілку!
:D

driver3

• Гість
Вступ.
« Відповідь #27 : 19:46:36, 10 Червня 2007 »
2.Avenir,Dirty,Gosha -роблю вам зауваження!!!Будьте не корпоративними діячами,а достойними форумчанами!!

А шо це значить? брехати як всі? Шось я не розумію.... Люди відстоюють свою правоту і правоту своїх переконань! Доведіть аргументовано інше!

Відсутній Dirty

• Ветеран
Вступ.
« Відповідь #28 : 19:49:04, 10 Червня 2007 »

а хто ше з форума мав справу з саме такими кронштейнами????
шоби відписати чи поганий він чи навпаки хороший....

отож бо і воно....шо тіки Avenir,Dirty,Gosha...тому не треба писати про корпоративних діячів....

Відсутній vic

• Ветеран
Вступ.
« Відповідь #29 : 19:55:16, 10 Червня 2007 »
Всі подібні кронштейни ставлять вже з десяток років...я написав вище-кронштейн нормальний-ставили ми його завжди на 1.20-1.35м антени з моторами..базарники рідко такі беруть-в рух більш ідуть файки:г- подібні з пластиною приваренною на кінці..ці літають по місті...