Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Вступ.
Gosha:
--- Цитата: Buka;9494 ---
Кронштейн полное дерьмо, такие ставлю каждый день, с растяжкой он или без нее.
--- End quote ---
Та що казати, він сам признався.....що він ставить людям .:D
driver3:
--- Цитата: vic;9501 --- Я в дечому згоден з Buka і його аргументацією..
--- End quote ---
Цікаво з чим згоден? Кращого кронштейна я особисто не бачив, по питанню пластмасових дюбелів тоже все відносно. Сказати шо це халтура- означає сказати шо 99% користуються халтурою! Якшо стіна не "сипуча" то таке кріплення по своїй міцності нічим не поступається анкерам, та і не потрібно там такої міцності :D На ньому не машину збираються вішати, а всього навсього тарілку!
:D
driver3:
--- Цитата: vic;9501 ---2.Avenir,Dirty,Gosha -роблю вам зауваження!!!Будьте не корпоративними діячами,а достойними форумчанами!!
--- End quote ---
А шо це значить? брехати як всі? Шось я не розумію.... Люди відстоюють свою правоту і правоту своїх переконань! Доведіть аргументовано інше!
Dirty:
--- Цитата: vic;9501 ---2.Avenir,Dirty,Gosha -роблю вам зауваження!!!Будьте не корпоративними діячами,а достойними форумчанами!!
--- End quote ---
а хто ше з форума мав справу з саме такими кронштейнами????
шоби відписати чи поганий він чи навпаки хороший....
отож бо і воно....шо тіки Avenir,Dirty,Gosha...тому не треба писати про корпоративних діячів....
vic:
Всі подібні кронштейни ставлять вже з десяток років...я написав вище-кронштейн нормальний-ставили ми його завжди на 1.20-1.35м антени з моторами..базарники рідко такі беруть-в рух більш ідуть файки:г- подібні з пластиною приваренною на кінці..ці літають по місті...
Навігація
Go to full version