Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Вступ.

<< < (7/16) > >>

driver3:

--- Цитата: vic;9513 ---Всі подібні кронштейни ставлять вже з десяток років...я написав вище-кронштейн нормальний-ставили ми його завжди на 1.20-1.35м антени з моторами..базарники рідко такі беруть-в рух більш ідуть файки:г- подібні з пластиною приваренною на кінці..ці літають по місті...
--- End quote ---

То в чому ж ти тоді згідний з Buka? :D

Dirty:

--- Цитата: vic;9513 ---Всі подібні кронштейни ставлять вже з десяток років
--- End quote ---

вік, Вика

зрозумійте одне - такі кронштейни відрізняються....причому кардинально...

товщина уголка, його ширина, арматура (чи прут), зварка, шо до чого вариться і т.д. - це все дуже впливає на міцність цього кронштейна....

нюансів - море

і в результаті два кронштейни, такого плану, різняться кардинально
хоча ідея - одна і та сама....

пі.сі. якось звонять мені хлопці з одного з райцентрів Житомирщини, пропонують дешеві кронштейни, зварні, такого плану про які ми тут сперечаємося....був у тих краях, заїхав подивитися шо то вони роблять...
побачивши їх відразу зрозумів шо то тіки на дракон і то якшо на всьому економити....але нічого - інтернет-магазин супутникового обладнання продає такі кронштейни....їм підходять, хоч то і фуфел повний...і після цього я не здивуюся шо на кронштейни такого типу можна грішити...
придивіться уважно до них - невже ви не бачите різниці?

Buka:
.................

driver3:
"Шановний, пропоную вам відсканувати свій атестат зі школи  та диплом. Покладіть файли сюди, і ми подивимось на Ваші "єпюри". До речі, з сопромату в мене пятірка."... Не знаю за який могорич ти її купив, а слово "єпюра" пишеться як "епюра". Кого буде цікавити, то свій диплом технічного університету я зісканую і виложу :D  

А потім ми будем встановлювати дві антени на багатоповерхівкі. Є багато бажаючих. :D  хоть вже!
От тільки з поверхом розберемось, а то Gosha зробив вигляд ніби не почув. Гоша в нас АС! Раз поспорив -значить зробить!
Про модераторів.....не гоже тобі їх вчити....-)
яким прибором(пристроєм) Ви користуєтесь при налагодженні траєкторіі руху "зеркала"? Можна фото? Від цього залежить подальший розвиток нашого  спору певне ти не політех закінчував...досвід та  вміння не переплюнеш ніяким пристроєм!

Buka:
................

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version