Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Вступ.

<< < (5/16) > >>

vic:
В нас була така практика-ми завжди просили людину,коли сильний вітер чи буря розвертати антену таким чином,щоб був мінімальний опір вітрові..і завдяки цьому таких випадків практично не пам"ятаю.кожна людина боялась   гіршого..а ставили ми такі антени з моторами з 90х років ..актуатори робили самі з слоочищувачів...ручне управління..до нині стоять...

driver3:

--- Цитата: Buka;9494 ---Gosha, писать и разговаривать я буду именно на том языке , на котором мне будет удобней. Вам следовало бы поучиться правилам хорошего тона.  
И на будущее- лично с Вами мы не знакомы,так что попрошу не "тыкать".

Кронштейн полное дерьмо, такие ставлю каждый день, с растяжкой он или без нее.
Дале по спору вами предложенному: кронштейн крепим на уровне пятого этажа, на пластмасовы дюбеля в шов, и Вы на нем сидя настравивате антенну на три головки. Можно со страховкой.
С уважением...
--- End quote ---

Умніку, ти у НАС на форумі, тому будеш підчинятися нашим правилам! Це по-перше. По друге, ану намалюй епюру прикладених до кронштейна сил, тоді порахуй допустиму нагрузку у всіх слабих місцях. Після цього порахуй міцність профілю кронштейна на скручування та боковий згин..І лише після цього ти зрозумієш, а може і ні -)))))) шо кронштейн (навіть на пластмасових дюбелях) в декілька раз перекриває всі допустимі на нього навантаження!!! Це далеко не нікельована лажа, як нікельована труба приварена до квадратної пластини, як продають деякі....:D
По дюбелях.....подивись довідкові матеріали по дюбелю 14 діаметру.....на ньому самому можна повіситися.....і таке кріплення як мінімум втричі перекриває потрібне навантаження!!! Підтримую спір Гоші!

Dirty:

--- Цитата: Buka;9494 ---Кронштейн полное дерьмо, такие ставлю каждый день, с растяжкой он или без нее
--- End quote ---

такі кронштейни ви не ставите....не треба на весь форум брехати

Gosha:

--- Цитата: Buka;9494 ---Gosha, писать и разговаривать я буду именно на том языке , на котором мне будет удобней. Вам следовало бы поучиться правилам хорошего тона.  
И на будущее- лично с Вами мы не знакомы,так что попрошу не "тыкать".

Кронштейн полное дерьмо, такие ставлю каждый день, с растяжкой он или без нее.
Далее по спору вами предложенному: кронштейн крепим на уровне пятого этажа, на пластмасовы дюбеля в шов, и Вы на нем сидя настравивате антенну на три головки. Можно со страховкой.
С уважением...
--- End quote ---

Пишуть у нас на україньский мові, а разбалакивать на русском, так на це є другі медіаресурси в інтернеті. Почитайте правила форума , чи воно вам не доступно???
Не кронштейн дерьмо, а я бачу, що це ти повне ді**мо, невиховане.

vic:
Ну,товариші,так не можна вести спір,переходячи на образи!!!
1.Можливий варіант попросити викласти товариша свій варіант ідеальної установки..в такому разі ми мали б аргумент..
Говорити-балакати всі вміють..
Хотілось би побачити як потрібно!!
Я в дечому згоден з Buka і його аргументацією,тому не можу так критично..і напевно тут на мудрі замітки можна лише сказати дякую..і хотілось би дійсно зрозуміти сумісно варіант-як краще..як має бути..якийсь ідеал..що тут поганого?
Або можливо хтось знає,як має бути,як ідеально--БУДЬ-Ласка!!Покажіть,розкажіть...
я свого роду теж халтурщик,поскільки розумію,що нічого вічного нема і часто потрібно лазити на антену і щось там доробляти-переробляти..навічно--не буває...
2.Avenir,Dirty,Gosha -роблю вам зауваження!!!Будьте не корпоративними діячами,а достойними форумчанами!!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version