Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Вступ.
Dirty:
vic
я повторюсь
чому кронштейни, зроблені по вашій теоріі, з горизонтальною розтяжкою є менш стійкими до фізичних навантажень ніж ті, що на фото???
до речі, це не аналіз фото, а реальні тестування обидвох типів кронштейнів - кронштейни, про які веде мову вік (і які "тримають антени" у багатьох власників антен Тернопіля) і кронштейни на мому фото...
vic:
а чим він відрізняється від того ,що в мене вдома?лише розтяжкою і довжиною..тут теж треба згадати основи фізики-механіки!!В мене стоїть вдома такий кронштейн..я як його не дригаю-стоїть мертво..колись я просто сідав на такі кронштейни на 8-9 поверсі без всякої страховки і налаштовував антени..але ставили ми болти --стальні!!!Різниця ж стальних дюбелях і пластмасових дюбелях-копійки!!Але спите ж спокійно!!
Що таке пластмасовий дюбель?Він може служити багато років внутрі приміщення!!!!Але строк його життя на вулиці--в ненормованих умовах!!рік два,три від сили,в залежності від атмосферних факторів!!
Тому деколи бачим ми як літають антени над містом!!
Я недавно проходив по "місцям бойової слави",де я ставив антени 1.50-1.80м антени-стоять як цвяшок до цього часу..а це вже 16-17років минуло від часу встановлення...питаю деколи людей..чому ви не доставите конвертори чи не поміняєте на нову?А фіг каже її тепер знімеш-мертво стоїть!!
Я дивлюсь у нас знімають старі алюмінієві антени 1.35м офсети і встановлюють 0,8м з трьома головами-масово..але там де це доступно...ми ставили часом антени так що нині і доступитись до них інакше як з пожежної вишки не можна....тут була в нас ціла технологія..спочатку сведлилась одна дирка і кріпилось кріплення антени..потім я вилазив (без страховки-не було такого тоді і грошей на неї!) сідав на ту опору і свердлив решту дир-звичайною дреллю!!..потім подавали мені антену і з допомогою блоку я її витягував на кріплення..кріпив і настроював..в обов"язковому порядку ми робили завжди полярну настройку!!на всяк випадок!!Вартувало таке встановлення,коли тебе спускають,наприклад,з 9 того поверху на собачому повідку головою вниз-5уо!!Але по нинішнім міркам,за ці гроші можна було жити півмісяця!!
Gosha:
--- Цитата: Buka;9467 ---На фото халтура высшего пилотажа !
Начиная от самой конструкции кронштейна, дюбелей пластиковых в шов, "левой трубой" на восьми болтах, и заканчивая укладкой кабеля.
Такой кронштейн крутит при установке азимуталки, а присобачить на него полярку, да еще и с трубой ............это писец полный.
Я бы не заказывал Вам усановку антенны.
Извините , без обид.
--- End quote ---
По перше на цьому форумі говорять українською мовою . За що тобі роблю зауваження!!!!!!!!
Спочатку думай головою. якщо вона є , а потім пиши за неправильний кронштейн! Цей кронштейн виготовив мій товариш - людина, котра вертолети та літаки виготовляє и запускає, і вже десятки років. Які відрізняються надійностью. Форумчани наші мали щасливий момент спостерігати його роботу, це Я, vic, Avenir , Generator. Мислю, що суміву в якості роботи його нікоми не прийшлось сумніватись.
На цей кронштейн закріплений в стіну на пластикових дюбелях діаметром 14мм стаю , і він ні на міліметр не зрухається .
В любий зручний час можу це довести на спор, якщо ти вважаєшь ,що ти правий, то без проблем спор на 500 баксов.
В любий зручний для тебе час.
Так що без всяго п....жа *товарисч*!.
................................................................
Таким *немудрим* я б і задурно антену не поставив.
tosat:
Хотів би добавити, що в мене є встановлена прямоофкусна антена 1.30 , так одного разу в нас була така буря, що прямокутний стальний профіль на полярці погнуло, а кронштейн як стояв, так і стоїть дальші...
Buka:
...........
Навігація
Go to full version