Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір приймача I квартал 2014 - поради у виборі приймачів
vitivan:
Поради для кого? Для форумчан, що в темі не один рік (таких більшість) і так знають, який приймач і за які гроші поставити клієнту. А тим людям, що для себе хочуть придбати раджу не скупитися і брати, перевірені часом приймачі Dreambox, VU+ що мають повноцінну Енігму2 від світових провідних розробників. Софтові тюнера не згадую тому, що маємо приклад солідної офіційної компанії, яка кинула в один день підтримку своїх тюнерів і разом своїх клієнтів.
maTuhh:
все то воно так ,звичайно E2/для себе/ , але VU+Solo2-ціна кусається...
nico2:
я якраз думаю що тема для кліентів,а більшість знайомих програмістів сидять на скайстарах та інших РСІ-них саткартах, кажуть що для телебачення часу не вистачає от і ціна Dreambox, VU+ кусаетьсята й багато чув на рахунок VU+ і про картинку і роботу,і про аміко який три хвилини з каналу на канал перемикаеться але є прихильники в цих аппаратів і я пишу їм в приват щоб вирішити проблему,а тут явно рекламують сирий тюнер,при чому самі й визнають що сирий і в результаті приходиш до кліента а він тобі то самий кращий бо на андроїді я купив щось роби.от і не розумію навіщо пропонувати такі девайси
gorich:
чуваки,не знаю як у вас....грудень:
пульти мішками,дісеки головки і хлам....
жало на паяльнику "червоне" сутками....
приходить чмо(і не одне)
-ми купили телевізор дуже дорогий,не робить як має >:(
-везіть там де брали...
-у них часу мало
-у мене ще менше.......
-ми заплатимо an24
-ВИ КУПИЛИ В ХУЙДОРАДО,ФАКСТРАТІ,ЧИ ВСЯСВІТІ круту плязму за три штуки по знижці,вам поставили смарт тіві та решту хуйні ще за штукі дві,а він на вашому тюнері кубікує?!ще вам впарили ноут з ліцензійною(на 30 днів стартер)віндою за 500,купу прог ще за 500,ще планшет,на якому андроїд самий новий за вартість планшету і дали знижку на каву......
-????????!!!!!!!! :o :o :o :o :oну там....
-Я НЕ МАЮ НА вас часу ca.,
зі.я до чого.....їм 410 сам каіф буде :2funny: :2funny: :2funny:
Sat-eXplorer:
--- Цитувати ---VU+Solo2
--- End quote ---
Для кого призначений даний бренд? Хіба, що для колекціонерів... Класний ресивер але він того не коштує!!!
--- Цитата: vitivan від 21:58:59, 07 Січня 2014 ---Софтові тюнера не згадую.
--- End quote ---
Якщо закодують українські канали так, щоб не можна було шарити, то не буде великої різниці софт чи лінукс на приймачі.
Навігація
Go to full version