Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір приймача I квартал 2014 - поради у виборі приймачів
maTuhh:
нічого я не рекламую! і не пропоную . ВИ мене не правильно поняли...цікаво спробувати новинку. а софт ,
можливо, і допилять/ якщо не буде як з gi genius e3hd: з"явилися-зникли...
Додано: 22:55:40, 07 Січня 2014
--- Цитата: gorich від 22:23:06, 07 Січня 2014 ---чуваки,не знаю як у вас....грудень:
пульти мішками,дісеки головки і хлам....
жало на паяльнику "червоне" сутками....
приходить чмо(і не одне)
-ми купили телевізор дуже дорогий,не робить як має >:(
-везіть там де брали...
-у них часу мало
-у мене ще менше.......
-ми заплатимо an24
-ВИ КУПИЛИ В ХУЙДОРАДО,ФАКСТРАТІ,ЧИ ВСЯСВІТІ круту плязму за три штуки по знижці,вам поставили смарт тіві та решту хуйні ще за штукі дві,а він на вашому тюнері кубікує?!ще вам впарили ноут з ліцензійною(на 30 днів стартер)віндою за 500,купу прог ще за 500,ще планшет,на якому андроїд самий новий за вартість планшету і дали знижку на каву......
-????????!!!!!!!! :o :o :o :o :oну там....
-Я НЕ МАЮ НА вас часу ca.,
зі.я до чого.....їм 410 сам каіф буде :2funny: :2funny: :2funny:
+1 і +кубики з 36E!!
--- End quote ---
mmm60pr:
На кожний товар є свій покупець. На ЛЕД панель бюджетний U2C s+ (сам такий юзаю, точніше жінка). Цьоця Шура - 5, зображення в НД - 5, в СД при правильній настройці - 4,5(про українські канали мова не йде), наявний звук АС-3 5,1 та багато чого іншого.
А ще рекомендую Jeferson HD X-008 з річною супершвидкою цьоцьою.
І недорого, і люди задоволені. Правда операційні закриті, але софти пиляють і щораз краще.
andre33:
gorich
"...зі.я до чого.....їм 410 сам каіф буде "
100% таким жлобам ,що на ТВ мають 8Т гриваків тільки Ортон " чотири по сто " - 4100
перевірено з статистики по клієнтам , чим багатший клієнт тим більш "заощадливий"
пояснювати про Лінукс та Е2 то марна праця.
slavon:
andre33 Це точно, пояснювати щось "тупорилим дятлам" безпереспективно... Приносить десь з місяць назад один "дятел" на прошивку свій Q-Sat 8 (чи 9, в корпусі а ля "дрім"), прошив я йому тюнер, підключив до Тв усе перевірив, віддаю і тут він, дивлячись на мій Дрім, каже - о в тебе такий самий тюнер як в мене, а ти мені казав до мого Самсунга ЛЕД 42", брати щось дороге, сам користуєшся дешевим тюнером - я давно так не "ржав" :2funny: Довелось пояснювати чоловікові що ці тюнера схожі тільки корпусом та й то не дуже, все решта то то саме що горбатий Запорожець і Мерседес ... Остаточно той мужик "випав осад" після демонстрації роботи ХД каналів ... ca.,
Snoop:
--- Цитата: Остап від 17:33:46, 06 Січня 2014 ---До речі наставляю кілька плагінів (мжкам, вікард і оскам), питання а для чого?На мою думку вистарчає вікарда .
--- End quote ---
ТАК!!! Канал у мжкамі відкривається (при перемиканні) швидше у порівнянні з вікардом!!!!
Навігація
Go to full version