Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір приймача I квартал 2014 - поради у виборі приймачів
maTuhh:
...а Лінукс так і не осилили.sorry за офф-топ
nico2:
Цікаво а на якій операційній системі працюють названі вище ресивери шановний?І звідки висосали що не осилив,може в опени та дрімбокси ,та аміко ви мені плагіни заганяете?,якшо я вважаю що для кліента чим легший у користуванні тюнер тим кращий то я вже щось не осилив ?і хто дав право судити тут про когось якшо сам тільки з яйця вилупився і навіть форумів не читав
maTuhh:
форум читаю з 2008р.мовчки... та на відміну від Вас,шановний,нікого не ображаю!
/може краще голосуванням,пардон
gorich:
--- Цитата: maTuhh від 21:27:31, 07 Січня 2014 ---...а Лінукс так і не осилили.sorry за офф-топ
--- End quote ---
можливо МАЙСТЕР,не вважае за потрібне ставити нубам лінукс(25 років стажу O0)...
а якщо ви(новачок з амбіціями) маете надію доробитись,тіпа крутими тюнерами дя піпла))))))купіть мобілу з хорошою батареею)))вас...за"кохають :2funny:
а більш менш продвинуті і так самі по нету куплять....якщо не настроять...тоді ми з них зідремо по самі колокольчики :2funny:
зі.нахвіщо нам тюнера?!(майстрам)маемо грубий нет.....І Дай БОЖЕ,щоб часу було лиш на вихідні An14 An14 An14
nico2:
якби читав форум то таке би не пропонував
--- Цитувати ---це не ЕМУ, це поародія на нього. GI Fly поки що може відкрити тільки БІСС, а як же "цьоця Ш"
--- End quote ---
--- Цитувати ---сам ще не пробував-чекаю GI Fly+
--- End quote ---
а почитав назву теми
Навігація
Go to full version