Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір приймача I квартал 2014 - поради у виборі приймачів
nico2:
або я вже запутався або дійсно це не тема а бардак вибачаюсь,або це тема для рекомендації приймачів де люди питають що краще придбати для себе,щоб той хто їх поюзав щось порекомендував,або змагання щось прорекламувати що в мене є воно дуже п.......те але я ще в ньому не розібрався ось як я розумію читаючи останні пости,може все таки половину з цього треба було б перенести в новинки сат обладнання,вибачаюсь якщо не правий
slavon:
An14 я вже колись писав - 99,99% клієнтів самі не знають що хочуть, тобто вони хочуть людський "крутий" приймач по ціні Жлобо 4100С, але сам розумієш такого бути не може. Тому коли до мене приходить людина, показує характерний жест двома пальцями, типу він "крутий" і йому треба ще крутіший тюнер, то я кажу: або нехай він каже точно марку і модель тюнеру, або нехай каже скільки йому не шкода на нього грошей... :2funny: ca.,
nico2:
та я маю на увазі останні дописи почитавши,супер на андроїді але шось не працює ,можепросто хтось накурився?
maTuhh:
nico2 писав : за GI S8120 казати нічого неможу бо не тримав в руках .
[/quote]
які поради Ви можете дати у виборі HD-тюнера???/див. шапку Теми!!!
nico2:
я можу давати поради GI HD MINI,TIGER T600,TIGER T650,ATLAS ASR5000,TIGER Z480,SKYBOX F4,OPTIBOX ANACONDA,може ще перечисляти все що я за 25 років тримав в руках,і встановив дуже не люблю коли сопливі починають робити зауваження
Навігація
Go to full version