Автор Тема: Edg-Nemesis 4.4 (DM500S)  (Прочитано 19501 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Edg-Nemesis 4.4 (DM500S)
« : 16:24:53, 17 Липень 2013 »
Імідж Edg-Nemesis 4.4 для приймачів Dreambox DM 500S (оригіналів і клонів).
Оновлений імідж від 22 лютого 2016
Edg-Nemesis 4.4 (UKR) *-P

Як змінити конфігурацію супутників під себе
Увага: перед початком дій збережіть поточний список каналів на ПК за допомогою DreamboxEdit або аналогічного редактора каналів.

На прикладі іміджа Edg-Nemesis 4.4
Зміну конфігурації LNB супутників можна виконати наступним чином:
Меню -> (6) Налаштування -> (5) Пошук каналів -> (1) Конфігурація супутників

Оскільки у нас на супутнику  градусу 36 встановлений не універсальний конвертер, ми використовуємо нестандартну конфігурацію налаштувань.

Перейдіть до поля LNB (на малюнку зображений 0) і натисніть OK


В наступному вікні натисніть синю клавішу, це переведе вас до вибору входу LNB


У полі Параметри DiseqC вкажіть номер входу DiseqC поточного супутника


Для збереження налаштувань натисніть зелену кнопку. Після переходу до попереднього вікна натисніть ще раз зелену кнопку.

Дану дію виконайте для кожного супутника.
[close]

Емулятори для даного іміджу
Логін: root
Пароль: dreambox

Додав:
- українська локаль. При заводському скиданні мова не зникатиме.
- оновлений список каналів:
Eutelsat W4/W7 36.0°E Hot Bird 6/8/9 13.0°E Astra 4A 4.8°E Amos 2/3 4.0°W
- емулятори: Wicard 1.19(трик ау) , можливе видалення емулятора з синьої панелі

Файл конфігурації Wicard знаходиться за адресою /var/tuxbox/config/wicard.conf

Зміна іміджу за допомогою телнету
cd /tmp && eraseall /dev/mtd/3 && cp backup.img /dev/mtd/3 && reboot - де backup.img назва скопійованого іміджа в папці tmp
« Останнє редагування: 15:59:25, 22 Лютий 2016 від bodyan »

Відсутній BOB_2005

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 52
  • Рейтинг: +100/-1
Edg-Nemesis 4.4 (DM500S)
« Відповідь #1 : 09:57:26, 18 Серпень 2013 »
Щось не виходить прикрутити mgcamd1.38 до даного іміджа.Ткніть пальцем де можна почитати або може хто має готовий бекап з даним ему

Відсутній westsat

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 185
  • Рейтинг: +253/-70
Edg-Nemesis 4.4 (DM500S)
« Відповідь #2 : 11:43:50, 18 Серпень 2013 »
А чим Wicard 1.14 непідходить?
westsat.com.ua
westsat.net.ua

Відсутній BOB_2005

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 52
  • Рейтинг: +100/-1
Edg-Nemesis 4.4 (DM500S)
« Відповідь #3 : 19:16:16, 18 Серпень 2013 »
я напевне трохи відстав від життя.....я хочу налаштувати цьоцю шурую.Ткніть пальцем куди прописати настройки типу як було в mgcamd(newcamd priority ignore)

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Edg-Nemesis 4.4 (DM500S)
« Відповідь #4 : 19:27:12, 18 Серпень 2013 »
Файл конфігурації Wicard знаходиться за адресою /var/tuxbox/config/wicard.conf

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Edg-Nemesis 4.4 (DM500S)
« Відповідь #5 : 16:36:53, 24 Серпень 2013 »
Оновлений бекап іміджу від 24 серпня 2013 в шапці теми.

Відсутній антоніо

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +0/-0
Edg-Nemesis 4.4 (DM500S)
« Відповідь #6 : 19:06:25, 04 Вересень 2013 »
скыльки рідерів на шарінг можна прописати в конфігах, пробував cyfry+ , polsat щось не показують, напевно не всы пакети показують через ему вікард 1.15

Додано: 05:06:44, 05 Вересень 2013
закачав через ваш імідж mgсamd 1.38, вніс свої настройки на шарінг, але чомусь не показує, не могли ви добавити у ваш імідж mgсamd 1.38 звідповідними настройками для роботи, дякую
« Останнє редагування: 05:06:44, 05 Вересень 2013 від антоніо »

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Edg-Nemesis 4.4 (DM500S)
« Відповідь #7 : 08:49:07, 05 Вересень 2013 »
На wicardd 1.15 все прекрасно працює, як Cyfra, так і Polsat і інші...

Зверніть увагу - назва кожного рідера повинна бути унікальною.

Приклад
[reader]         #приклад сервера
active = 1
name = NTV_Viaccess     #унікальна назва
type = newcamd525
account = login:pass@ip:port:0102030405060708091011121314
debug = 1
reconnect_delay = 10
emm_cache = 1     
ecm_ttl = 15000
filter = dvb

[reader]         #приклад сервера
active = 1
name = Cyfra_Plus     #унікальна назва
type = newcamd525
account = login:pass@ip:port:0102030405060708091011121314
debug = 1
reconnect_delay = 10
emm_cache = 1     
ecm_ttl = 15000
filter = dvb

[reader]         #приклад сервера
active = 1
name = Polsat     #унікальна назва
type = newcamd525
account = login:pass@ip:port:0102030405060708091011121314
debug = 1
reconnect_delay = 10
emm_cache = 1     
ecm_ttl = 15000
filter = dvb
[close]

Відсутній agrotexnika

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 75
  • Рейтинг: +37/-1
Edg-Nemesis 4.4 (DM500S)
« Відповідь #8 : 18:18:19, 05 Вересень 2013 »
Якщо Ви не дивитесь усіх провайдерів, що указані в переліку [filter], що при переборі ідентів настільки тормозить, що іноді зявляється думка - щож так довго?

конфігурація з образу:
[filter] #підходить для більшості серверів і карт
name = dvb
rule = caid=0B0F;ident=0;accept # для XtraTV
rule = caid=4ae1;ident=0,11,02;ident:=11;accept
rule = caid=4ae0;reject
rule = caid=0500;ident=040600,050B00,023100,024700,032500,041700,042200,042300,042700,043800;accept # пріоритетні провайдери viaccess
rule = caid=0500;ident=030600,050100,023700,040610;reject # ігнорування лишніх viacses
rule = accept


Особисто в мене при такій конфігураціі wicardd.conf швидкість перемикання каналів через Тьоцю Шуру дорівнює mgсamd-у
Приклад, якщо тільки BISS, 3K, +++
[filter]
name = dvb
rule = caid=2600;ident=0;accept
rule = caid=4ae1;ident=0,11,02;ident:=11;accept
rule = caid=4ae0;reject
rule = caid=0500;ident=040600;accept
rule = reject



Відсутній антоніо

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +0/-0
Edg-Nemesis 4.4 (DM500S)
« Відповідь #9 : 05:32:15, 06 Вересень 2013 »
що таке унікальна назва , де її взяти, якщо можна дайте унікальні назви всіх пакетів

Додано: 06:01:42, 06 Вересень 2013
у мене настройки на пакет cyfra+ такі ж як на провайдера  tvn, з того самого порта, на mgcam 1.38 провайдер tvn показує , а на wicard 1.15 не показує, які настройки треба зробити 
« Останнє редагування: 06:01:42, 06 Вересень 2013 від антоніо »

Присутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4203
  • Рейтинг: +5045/-56
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Edg-Nemesis 4.4 (DM500S)
« Відповідь #10 : 06:29:26, 06 Вересень 2013 »
антоніо
Цитувати
що таке унікальна назва , де її взяти, якщо можна дайте унікальні назви всіх пакетів
"Унікальна" назва ріадера і фільтра означає що вона більше ніде у файлі налаштувань не повторюється - тобто не може бути два однакових за навзвою ріадери і два однакових фільтри... Бажано, якщо використовуються окремі фільтри для кожного ріадеру, що б їх назви не збігалися, наприклад ріадер має назву   3К, а фільтер до нього 3kf.
Де взяти назви ріадерів і фільтрів - самому придумати...
Цитувати
у мене настройки на пакет cyfra+ такі ж як на провайдера  tvn, з того самого порта, на mgcam 1.38 провайдер tvn показує , а на wicard 1.15 не показує, які настройки треба зробити 
такі питання потрібно задавати "машиністу електрички" з якої Ви дивитесь...
Як правило, польські пакети працюють, при додаванні  фільтр таких лінійок
rule = caid=1803;ident=0;accept # PolsatC
rule = caid=0100;ident=68;accept # NC+

На цьому обговорення Wicardd у цій темі припиняємо і переходимо сюди
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній Vasyl67

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 115
  • Рейтинг: +2/-0
Edg-Nemesis 4.4 (DM500S)
« Відповідь #11 : 11:05:32, 06 Квітень 2014 »
Поділіться хто не будь з новим extra.url для цієї прошивки шоб можна скачувати скіни і плагіни.

Відсутній ig0r

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 479
  • Рейтинг: +461/-8
Edg-Nemesis 4.4 (DM500S)
« Відповідь #12 : 19:12:48, 06 Квітень 2014 »
Здається не підтримується більше, але ви можете спробувати

extra-nemesis.net

Відсутній eziccc

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 80
  • Рейтинг: +5/-0
Edg-Nemesis 4.4 (DM500S)
« Відповідь #13 : 15:03:32, 15 Серпень 2014 »
Шановні! Чи може хтось викласти тут бекап іміджу з вже встановленим оскам і останніми ключами на біс.... дуже дякую... лан не працює в дм500...
Чи можливо екстра працює з вікард??

Відсутній bilich

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 124
  • Рейтинг: +30/-0
Edg-Nemesis 4.4 (DM500S)
« Відповідь #14 : 16:03:44, 21 Серпень 2014 »
День добрий, скачав я імідж із першої сторінки, прошив тюнер але ні канали ні через ДСС не можу в тюнер зайти. Получаєть що змінено пароль?

Додано: 16:25:38, 21 Серпень 2014
День добрий, скачав я імідж із першої сторінки, прошив тюнер але ні канали ні через ДСС не можу в тюнер зайти. Получаєть що змінено пароль?
Розібрався -Логін: root
Пароль: sifteam


Додано: 17:35:16, 21 Серпень 2014
А ось пульт визвати на екран не вдається, пише не вірний пароль чи логін, так що робити?

Додано: 18:12:18, 21 Серпень 2014
пише не вірний пароль чи логін, так що робити?
І тут вже добре.
« Останнє редагування: 18:12:18, 21 Серпень 2014 від bilich »
І люди мовили "Прийшов той на якого ми чекали"

 

Можливе завантаження образу DM500S з Slackware/Knoppix/SUSe/т.п. ?

Автор Art7PKРозділ Dreambox SD

Відповідей: 3
Переглядів: 1652
Остання відповідь 22:48:29, 01 Червень 2007
від Art7PK
Китайський DM500S: після перезавантаження пропадає лан

Автор kovallРозділ Dreambox SD

Відповідей: 26
Переглядів: 4844
Остання відповідь 13:19:32, 31 Серпень 2010
від Android-80
Як змінити конфігурацію супутників на DBox-2, DM500S...

Автор bodyanРозділ Dreambox SD

Відповідей: 7
Переглядів: 2949
Остання відповідь 13:49:21, 20 Серпень 2014
від slavon
Power-Board Enigma VX (DM500S)

Автор bodyanРозділ Dreambox SD

Відповідей: 11
Переглядів: 4840
Остання відповідь 14:58:10, 28 Квітень 2013
від ioan
DM500S - список каналів

Автор OgirokРозділ Dreambox SD

Відповідей: 1
Переглядів: 1734
Остання відповідь 12:16:06, 20 Січень 2011
від roger5000