Автор Тема: Китайський DM500S: після перезавантаження пропадає лан  (Прочитано 3508 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній kovall

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 351
  • Рейтинг: +230/-5
  • я
DM500S після перезагрузки 220 пропадає лан на хабі не горить светодіод треба підождати хвилин 5 потім втикнути дрім в 200 знову все працює сутки. стоїть імідж Gemini_350_DM500_streamts_fix_15042007.img. де копнути

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1722
  • Рейтинг: +1855/-0
А що ви хотіли з китайського  дива!!
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній kovall

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 351
  • Рейтинг: +230/-5
  • я
я так поняв що проблемка в жилiзi

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
Надія вмирає останньою..
Я багато разів замічав глюки самого іміджу..деколи появляється проблема з сітковою платою(наприклад в дбокс2)..але після перешивки іміджу-вона зникає...спробуйте хоч спочатку погратись з перешивкою тюнера..а раптом..

Відсутній kovall

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 351
  • Рейтинг: +230/-5
  • я
я так розумію треба  поміняти його на інший підскажіть на який киньте ссилочку

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
Чесно вам скажу...я тривалий час дивюсь на різні тюнери і їх розвиток і не можу нині ось так щиро і відверто вам щось сказати конкретно..
По-перше нема нічого ідеального..все щось глючить і ломається..
По-друге..ну тут бажано знайти компроміс між вашими бажаннями і можливостями..важко,повірте ..сам в тупіку..що краще і як..
По-третє..ви повинні самі вирішити,що вам до вподоби,далі освоїти методи користування цим агрегатом,потім на чомусь конкретному зупинитись.я зупинився на дрімбокс7000..далі не бачу розвитку теми..підробки,поддєлки,сурогат...чекаєм...може щось появиться нове на ринку саттб...звичайно,що воно буде і дороге і сире і недосконале..але так розвивається ця тема нажаль...

Відсутній kovall

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 351
  • Рейтинг: +230/-5
  • я
я не правильно виразився i ви не правильно мене поняли я за iмiдж балакав

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
Я особисто користуюсь рудрімом(хакнутим)-як конкретно встановити і користуватись описав на форумі..геміні просто не переварюю..добавлю,що всі іміджі на основі 1.09 ядра досить глючні,виснуть часто при відсутності сигналу,вимагають до себе дуже делікатного ставлення-це повинно бути і все якісне,починаючи від кабеля...і т.д.(бажано не базарне купувати а фірмове),ну і звичайно прилаштуватись особисто до примх апарату..тобто,не хотіти більшого ніж є фактично..

Відсутній igra

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 42
  • Рейтинг: +11/-0
уже два дрима 500 с етим диагнозом. Кто решил ету проблему
D-box2, Dream500, Dream7000, SkyStar1,2

Відсутній SergeyEM

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 36
  • Рейтинг: +14/-0
Можливо потрібно змінити МАС адрес.

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1722
  • Рейтинг: +1855/-0
Китайський DM500S: після перезавантаження пропадає лан
« Відповідь #10 : 12:44:38, 17 Липень 2007 »
SergeyEM!Тут заміной МАС адреса нічого не вирішиш, тут проблеми в желізі а не в програмном забезпечинні!
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній igra

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 42
  • Рейтинг: +11/-0
Китайський DM500S: після перезавантаження пропадає лан
« Відповідь #11 : 22:34:59, 17 Липень 2007 »
так дайте пораду що і як. де ритися. сетевий контролер замінив на новий. нічого не допомогло.
D-box2, Dream500, Dream7000, SkyStar1,2

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
Китайський DM500S: після перезавантаження пропадає лан
« Відповідь #12 : 10:58:24, 18 Липень 2007 »
Напевно потрібно звернутись в сервіс центр м.Рівно

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1722
  • Рейтинг: +1855/-0
Китайський DM500S: після перезавантаження пропадає лан
« Відповідь #13 : 11:18:32, 18 Липень 2007 »
Або звернутися в Львів до Романа!я думаю він вам поможе
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній igra

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 42
  • Рейтинг: +11/-0
Китайський DM500S: після перезавантаження пропадає лан
« Відповідь #14 : 11:39:10, 18 Липень 2007 »
раніше звертався по його допомогу із дбосом2. тепер не памятаю його номер моб.
D-box2, Dream500, Dream7000, SkyStar1,2

 

Перші "ластівки" після грози.

Автор malyshkaРозділ Amiko SHD-8900 Alien

Відповідей: 1
Переглядів: 1572
Остання відповідь 10:29:38, 05 Травень 2013
від vitivan
Китайський Х800 та карта "Радуга"

Автор Android-80Розділ F-300, X-8x0

Відповідей: 3
Переглядів: 916
Остання відповідь 10:47:09, 23 Жовтень 2009
від zloj vitos
Будь ласка, допоможіть!! Після патчера F300 нема картинки, звук є!!

Автор sanek911Розділ F-300, X-8x0

Відповідей: 13
Переглядів: 1925
Остання відповідь 10:52:50, 30 Вересень 2008
від sanek911
Openbox х800 стартує тільки після доторкання до радіатора процесора

Автор DillerРозділ F-300, X-8x0

Відповідей: 7
Переглядів: 1673
Остання відповідь 17:12:34, 13 Лютий 2012
від Diller
повне самовимкнення DM800 після вимкнення з пульта в standby

Автор ЗеникРозділ Dreambox HD 500/800/800SE/8000

Відповідей: 1
Переглядів: 911
Остання відповідь 07:32:02, 06 Червень 2009
від Арчи®