Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0
sathak-у.Брак ОПЕНБОКСІВ!!
ioan:
..але власне низькою якістю і високю ціною якраз навпаки підписується приговор..ОРИГІНАЛАМ!![/QUOTE]
А все тому що ми Українці завжди пиляє гиляку на котрій сидимио
P/S:скоро тільки діти будем самі робити,а остальне все буде китайське:D
Ігор Горбусь:
--- Цитата: satlviv3;15149 ---До чого тут світлодіод? :confused: Мені здалось що ми обговорюємо ситуацію з браком при виробництві,(хто винен і як з цим боротися),
а світлодіод це вже на любителя. В мене ОПЕН Х-800 і на світлодіод перший раз звернув увагу.
--- End quote ---
Не рівняйте Опенбокса Х-800 до Allsky X-680 , це зовсім інші світодіоди !:D От Віззьміть поставте тюнер Allsky X-680 у вечері на телевізор і виключіть світло і самі побачите !!!
vic:
--- Цитата: ioan;15158 ---..але власне низькою якістю і високю ціною якраз навпаки підписується приговор..ОРИГІНАЛАМ!!
А все тому що ми Українці завжди пиляє гиляку на котрій сидимио
P/S:скоро тільки діти будем самі робити,а остальне все буде китайське:D
--- End quote ---
Бачу,що з таким відношенням продавців..скоро приїдуть китайці нам і дітей робити..:D
Ми дожились..що вже почали возити з Германії дрімбокси..бо тут крім підробки нічого не купиш..
satlviv3:
--- Цитата: Ігор Горбусь;15161 ---Не рівняйте Опенбокса Х-800 до Allsky X-680 , це зовсім інші світодіоди !:D От Віззьміть поставте тюнер Allsky X-680 у вечері на телевізор і виключіть світло і самі побачите !!!
--- End quote ---
Соррі друже, погарячкував.
Але таким чином ми з"ясували, що таки в оригіналах світлодіод кращий( не заважає людям дивитись телевізор), це означає що виробник таки думає за людей.Софтова підтримка-просто супер.(Це ще один чи не найжирніший плюс)
А брак звичайно зводить все на нівець:mad:
Якщо підприємство закупило биті флешки,(допускаю найдешевше, що змогли знайти) то не зрозуміло чому їх не перевірили перед распайкою.
Якщо мамки не якісні теж не зрозуміло навіщо на них збирати тюнер.
Думаю це просто халатне відношення(керівництва), але всерівно не розумію.:( таки риють собі яму.
А мож там діло в зовсім не зрозумілих нам причинах,комерція одним словом.....
прикро
vic:
Тут є немаловажний ньюанс..як- потрібно мати папери на данний товар..і от до мене прийшов старий знайомий-він має магазин в центрі міста і в нього контингент покупців самі розумієте не бідний..от каже скажи щось,порадь..я не хочу лівак продавати і саме головне і покупці не хочуть таке г..купувати..вони готові заплатити більше,але хочуть мати гарантію,що це власне оригінал і є відповідні сервіс-гарантії...
Якщо на базарі,коли вас лапають за грудки,коли у вас нема відповідних паперів ви якось можете відкупитись давши 100-200уо в лапу,то в центрі міста тарифи значно вищі..але не це головне..хоче чоловік оригіналу і щоб все було по офіційному і поважна фірма відповідно і намагається відповідати данному критерію..
Що фактично нині можна порекомендувати...
Звичайно,я б сказав відразу і не задумуючись--ОПЕНБОКС..і розкрученний девайс і папери всі на місці і підтримка в нормі..але якби не але..от власне з таким жахливим браком..
Що ще в нас є подібне на Україні..як не тужусь родити,щось мудре--Стронг Юкрейн..і якість апаратури непогана..але софтова підтримка-ніяка....хоч плач..
Радьте ще ви якусь сертифіковану апаратуру на Україні..можливо я трохи відстав від життя...
Навігація
Go to full version