Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0
sathak-у.Брак ОПЕНБОКСІВ!!
wuk:
Через мои руки прошло около десяти 300,800,820 оригиналов с плохими переходами между сторонами печатки - все мамки датируются апрелем 2006.
Ігор Горбусь:
Я наприклад десь три тиждня тому поставив свій 810 одному козаку ( попався хороший клієнт за 1100 грн. , і захотів срочно хоршого оригінала , не їхати ж із за одного тюнера до області за 70 км.) Взяв собі тимчасово поставив в своїй кімнаті Джеферсона , несподобалось через шум звуку . Потім з Івано - Франківська передали мені Allsky X-680 . Ви знаєте , задоволений , вже тиждень дивлюся і поки що не збираюся міняти на 810 , все ж те саме , а карток офіційних у мене поки що немає , " так зачем же платить больше ??? " !
Ігор Горбусь:
Ще добавлю що один недолік у нього те , що дуже ярко на панелі світить синій світодіод , вечером очі разить коли тюнер на телевізорі стоїть при виключеному світлі . Сьогодні обовязково розберу і поміняю на звичайний або опір втулю для зменшення яркості !;) :D
satlviv3:
--- Цитата: Ігор Горбусь;15102 ---Ще добавлю що один недолік у нього те , що дуже ярко на панелі світить синій світодіод , вечером очі разить коли тюнер на телевізорі стоїть при виключеному світлі . Сьогодні обовязково розберу і поміняю на звичайний або опір втулю для зменшення яркості !;) :D
--- End quote ---
До чого тут світлодіод? :confused: Мені здалось що ми обговорюємо ситуацію з браком при виробництві,(хто винен і як з цим боротися),
а світлодіод це вже на любителя. В мене ОПЕН Х-800 і на світлодіод перший раз звернув увагу.
vic:
Абсолютно згідний..
Питання досить неприємне і дурнувате, чесно кажучи,поскільки важко дуже зрозуміти логіку речей:
1.Чому офіціальний оригінальний тюнер ломається чи фактично відразу можна віднести в категорію браку і дивлюсь,що підробки взагалі не вилітають ..Як можна усвідомити такий факт?
2.Чому, коли відомі фірмі випадки явного браку..тим не меньше партію не знімають і не бракують,а відсилають покупцям..котрі на другий день вимушені відсилати на ремонт вдразу?Це ж явно б"є по іміджу фірми!!
3.Я особисто притримуюсь думки,що потрібно купувати завжди оригінали..Можна звичайно пити самогон,але якщо є розум в голові і пару копійок в кишені,то нормальна людина купує нормальну горівку..Так само і з тюнером і іншими речами..
Немаловажний також фактор сервісного обслуговування і як гарантійного так і післягарантійного..також важливий і момент з сертифікатами і іншими документами..про це писав вище..
4.Для мене маловажливо якісь хакерські штуки,поскільке це менінгіт і мало кому потрібне..основне для нормальних людей стабільність софта і якість заліза..Ніхто не буде ж кожен день перешивати тюнери..дай бог хоч канали вчасно добавляти і видаляти..
5.Я розумію,що важко конкурувати з підробними тюнерами..всім причому фірмам..але власне низькою якістю і високою ціною якраз навпаки підписується приговор..ОРИГІНАЛАМ!!
Навігація
Go to full version