Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0
sathak-у.Брак ОПЕНБОКСІВ!!
vic:
Зіткнувся з неприємним фактом..просто стовідсотковий брак опенів..ф300,х800,820...тюнераа з битими чи бракованими флешами,недопай,і різна мура...що це?
Хто таке зробив і для чого?Це ж явна антиреклама опенів..я такого давно :confused: не зустрічав..:confused:
Ігор Горбусь:
--- Цитата: vic;14821 ---Зіткнувся з неприємним фактом..просто стовідсотковий брак опенів..ф300,х800,820...тюнераа з битими чи бракованими флешами,недопай,і різна мура...що це?
Хто таке зробив і для чого?Це ж явна антиреклама опенів..я такого давно :confused: не зустрічав..:confused:
--- End quote ---
То орегінали ? З Запоріжжя ???
tosat:
Я теж маю претензії до них - вже який місяць нема доступу до їхнього сайту sat.forum.org - хоча б почитати було щось можливо, а то якась закрита група...:(
vic:
100 відсоткові оригінали...і стовідсотковий брак..я чесно був сьогодні в шоці,коли мені дали їх на експертизу..я вже думав,що я дурний..пише хлоп 15-20 хвилин працює тюнер і зависа намертво..дві крапки то ще якийсь менінгіт..зашити новий тюнер просто не можливо..видно що дефектна память..викидає всяку білеберду...
Мене попросили як спеца щось зробити..а що тут зробити?
Я просто нині в шоці і ніяковий..
А діло було в тому,що в магазині хлоп захотів два тюнера оригінали....
В результаті десь знайшли срочно підробки х800 і поїхали хлопи їх ставити..Як це зрозуміти і як пояснити??Коли перебрали всю партію і всі дефектні?
Дико те..що ще й за ремонт потрібно платити чимало грошей-гарантійний!!Адже,щоб передати тюнер туди і назад гарантійний потрібно на Нічному ескпресі заплатити 5уо..це якщо не страхувати тюнер від втрати..а ще потрібно заплатити за нафту на якій машина їздить..туди сюди і так далі..а ще хлоп же потіє і хоч на пральний порошок потрібно ж..
А саме дико..що тюнер нульовий...щойно з пачки!!Ще й муха не сідала!!
Ігор Горбусь:
На форумі у них напиши ..... Може якийсь брак заграничний , можливо і вони навіть і незнають .....
Навігація
Go to full version