Автор Тема: Як до Монітору ПК подати відео  (Прочитано 1302 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1453
  • Рейтинг: +269/-0
  • Сайт міста Дубляни http://dubliany.info
Як до Монітору ПК подати відео
« : 13:09:57, 29 Липень 2007 »
Може хто знає, як до монітору ПК (14 дюймів, трубка) допасувати відеокабель (організувати низькочастотний вхід), аби можна було підключити, наприклад відик, або саттюнер?
З повагою.

Відсутній Meloman

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 229
  • Рейтинг: +79/-2
Як до Монітору ПК подати відео
« Відповідь #1 : 14:38:22, 29 Липень 2007 »
Цитата: Ogirok;14274
Може хто знає, як до монітору ПК (14 дюймів, трубка) допасувати відеокабель (організувати низькочастотний вхід), аби можна було підключити, наприклад відик, або саттюнер?
З повагою.


самий простий варіант тут:http://www.grand.ua/about/%20%20%20G3RSRV

Відсутній sat-pl

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1781
  • Рейтинг: +602/-2
Як до Монітору ПК подати відео
« Відповідь #2 : 15:09:36, 29 Липень 2007 »
таку штучку зарас всюда продають-)
Apple TV4

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1453
  • Рейтинг: +269/-0
  • Сайт міста Дубляни http://dubliany.info
Як до Монітору ПК подати відео
« Відповідь #3 : 15:17:35, 29 Липень 2007 »
А може є більш економне рішення.....з паяльником у руці? :-)

Відсутній Meloman

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 229
  • Рейтинг: +79/-2
Як до Монітору ПК подати відео
« Відповідь #4 : 16:02:45, 29 Липень 2007 »
Цитата: Ogirok;14289
А може є більш економне рішення.....з паяльником у руці? :-)


Є якщо у вас монитор CGA
Я бачив навіть монітор зі скартом.

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1453
  • Рейтинг: +269/-0
  • Сайт міста Дубляни http://dubliany.info
Як до Монітору ПК подати відео
« Відповідь #5 : 23:16:02, 12 Січень 2008 »
Люди, чи хтось вже пробував ту модель тюнера? Щось не бачу пульта. Тобто як переключати канали з ефірної антени, якщо нема пульта – адже написано, що без ПК працюватиме?
Хоча, я би хотів, принаймні  сат тюнер підключити.

Дякую.

Відсутній Meloman

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 229
  • Рейтинг: +79/-2
Як до Монітору ПК подати відео
« Відповідь #6 : 23:23:44, 12 Січень 2008 »
Я,пробував працює досить пристойно навіть з тфт монітором ,пульт в комплекті є.

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1453
  • Рейтинг: +269/-0
  • Сайт міста Дубляни http://dubliany.info
Як до Монітору ПК подати відео
« Відповідь #7 : 23:26:44, 12 Січень 2008 »
Тобто лишається тільки докупити спеціальний шнур MMI AV , щоби підключити тюнер (або дівідішку?)

Відсутній Meloman

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 229
  • Рейтинг: +79/-2
Як до Монітору ПК подати відео
« Відповідь #8 : 23:30:55, 12 Січень 2008 »
Шнурів у комплекті теж вистачає,і для відеовхода і для того щоб включити тюнер між відеокартою та монітором.Тюнер має встроєний динамік так що впринципі можна обійтися без колонок.

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1453
  • Рейтинг: +269/-0
  • Сайт міста Дубляни http://dubliany.info
Як до Монітору ПК подати відео
« Відповідь #9 : 23:45:14, 12 Січень 2008 »
Ще раз перепитаю, перед тим, як придбати:

сат тюнер, дівідішку можна дивитися, не маючи ПК?

Дякую шановний Meloman за інформацію!

Відсутній Meloman

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 229
  • Рейтинг: +79/-2
Як до Монітору ПК подати відео
« Відповідь #10 : 23:47:49, 12 Січень 2008 »
Так можна дивитись все що можна підключить через відеовхід. У деяких моделях присутній фм тюнер

Дивись тут http://www.grand.ua/category/166/

Відсутній SergeyS

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 97
  • Рейтинг: +401/-1
  • Не все то пиво, що жовте кольором і піниться
Як до Монітору ПК подати відео
« Відповідь #11 : 13:40:54, 09 Листопад 2008 »
Приїхали.... ВИсновок: купуйте ТВ-тюнер..... На тюнері й дурний подивиться. А мені, наприклад, ця тема також цікава, на печі валяється 3 монітори 15". Викинути жалко, і нікому вони вже не потрібні. Якщо хто знає реально, чи можна до них "причепити" НЧ-відео і поділиться досвідом, був би дуже вдячний....
P.S.  ІМХО не тільки я...
P.P.S. А місць застосувань такого "девайса", гадаю, кожен майстер з десяток би вигадав.....

Відсутній caxa

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 172
  • Рейтинг: +50/-1
Як до Монітору ПК подати відео
« Відповідь #12 : 17:05:24, 09 Листопад 2008 »
Приїхали.... ВИсновок: купуйте ТВ-тюнер.....
Для того щоб на моніторі VGA відтворити ТВ відео сигнал потрібно:строчну розгортку змінити з 16кгц на 32кгц,кадрову -з50гц на 60гц сам відео розкласти на RGB  ітд...все це неможливо зробити за допомогою аналогового нехитрого пристрою тому - "купуйте ТВ-тюнер".Я користуюсь таким тюнером,особливо зручно при перешивці тюнерів непотрібно бігать до телевізора 

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1453
  • Рейтинг: +269/-0
  • Сайт міста Дубляни http://dubliany.info
Як до Монітору ПК подати відео
« Відповідь #13 : 07:34:47, 10 Листопад 2008 »
Я активно користуюсь тюнером від Гранд. Ще 2 шт придбав для інших користувачів.
 Велике спасибі Меломану за допомогу у виборі!!

Відсутній DiD /7AHAC

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 864
  • Рейтинг: +435/-6
Як до Монітору ПК подати відео
« Відповідь #14 : 11:45:51, 10 Листопад 2008 »
Я активно користуюсь тюнером від Гранд.
Я теж
Ось така от х***я малята...

 

Opticum x403p - при відтворенні записаного відео (SD) з флешки не чути звуку

Автор OgirokРозділ Opticum HD X402, X403p, X4, X7

Відповідей: 2
Переглядів: 1600
Остання відповідь 21:57:08, 16 Січень 2011
від Ogirok
Графічне меню і сигнал присутні, відсутні відео/аудіо сигнали

Автор bodyanРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 2001
Остання відповідь 08:35:35, 06 Листопад 2016
від tosat
Переконвертування відео Openbox X-730, 750/770 CIPVR

Автор bodyanРозділ X-730, 750/770 CIPVR

Відповідей: 3
Переглядів: 1528
Остання відповідь 09:35:38, 05 Травень 2008
від romireb
Strong SRT 8500 - немає відео через тюльпани

Автор arrowsРозділ DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Відповідей: 2
Переглядів: 1596
Остання відповідь 20:35:31, 09 Липень 2015
від zenoviy
Globo 5000 plus (нема відео. сигнал є ! БЖ хороше)

Автор sokilРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 9
Переглядів: 2235
Остання відповідь 10:30:12, 18 Лютий 2010
від mikol