Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Прийом польских телеканалів DVB-T

<< < (48/57) > >>

BodiaK:

--- Цитата: JohnTitty від 19:17:17, 20 Серпня 2022 ---В тому то дивина що на інших я не зміг виловити нічого...
--- End quote ---
Ніякої дивини, адже MUX-8 транслюється у метровому діапазоні у DVB-T. Всі інші мультиплекси у дециметровому діапазоні та крім MUX-3 ще й у DVB-T2 HEVC. Думаю, пояснювати щось немає сенсу, оскільки в мережі купа інформації. Передавач Zamość / Tarnawatka.

--- Цитата: JohnTitty від 19:17:17, 20 Серпня 2022 ---...Єдине що на 4ому були ознаки життя
--- End quote ---
Що таке " на 4ому" не зовсім зрозумів. І наостанок, у пості #214 цієї теми  хороша карта покриття телепередавачів - загляньте. ca.,

JohnTitty:

--- Цитата: BodiaK від 20:13:32, 20 Серпня 2022 ---Ніякої дивини, адже MUX-8 транслюється у метровому діапазоні у DVB-T. Всі інші мультиплекси у дециметровому діапазоні та крім MUX-3 ще й у DVB-T2 HEVC. Думаю, пояснювати щось немає сенсу, оскільки в мережі купа інформації. Передавач Zamość / Tarnawatka.
--- End quote ---

Швидше за все справа саме в метровому діапазоні, погнуті від часу вусики старої антени полячки схоже краще працюють з метром на такій відстані. Це єдине пояснення, як на мене.
Формати тут навряд проблема, модель мого телевізора навіть самі поляки на своєму сайті для перевірки вказують як здатну приймати HEVC.

--- Цитата: BodiaK від 20:13:32, 20 Серпня 2022 ---Що таке " на 4ому" не зовсім зрозумів. І наостанок, у пості #214 цієї теми  хороша карта покриття телепередавачів - загляньте.
--- End quote ---

Мені FMscan вже надав точний азимут як можете бачити на лінці в моїй попередній відповіді, а так то ті мапи якщо вірити їх зонам прийому кажуть що прийом неможливий ніде у Львові і на тому всьо :)
Під четвертим мав на увазі MUX-4

В будь-якому разі спробую з Хвилею коли вона прийде поштою, так розумію на ній на MUX-8 мені не варто очікувати, але за те інші будуть.

slavon:
JohnTitty по ідеї на ДМВ (UHF) антену Ви зможете прийняти практично усі польські мультикомплекси, що ведуть мовлення в ДМВ (UHF) діапазоні, а для
--- Цитувати ---Ніякої дивини, адже MUX-8 транслюється у метровому діапазоні у DVB-T.
--- End quote ---
у 3 метровому діапазоні (6-12 частотний канал)  вам потрібна відповідна антена цього діапазону (з підсилювачем) наприклад така

BodiaK:

--- Цитата: JohnTitty від 22:22:14, 20 Серпня 2022 ---Швидше за все справа саме в метровому діапазоні...
--- End quote ---
А я про що? Про проходження сигналів у різних діапазонах хвиль написано давно і багато і тому немає сенсу повторюватись.

--- Цитата: JohnTitty від 22:22:14, 20 Серпня 2022 ---Мені FMscan вже надав точний азимут...
--- End quote ---
Це не панацея, пробуйте знайти експериментально перестановкою антени, зміною висоти чи напрямку виловити сигнал. Дуже часто високо піднята антена не бачить нічого, а варто знизити висоту чи перенести на деяку відстань в сторону і проблеми вирішуються. Не забувайте, що часто відбитий від якоїсь перешкоди(наприклад, багатоповерхівки) сигнал дає набагато кращий результат, ніж налаштування в сторону передавача.

--- Цитата: JohnTitty від 22:22:14, 20 Серпня 2022 ---...Під четвертим мав на увазі MUX-4...
--- End quote ---
Це платний мультиплекс Polsat_у, котрий закодований. Єдиний відкритий канал звідти - Події 24(Wydarzenia 24), а тому не варто з ним(мультиплексом) заморочуватись. Якось так. Удачі! ca.,

AlexBush:

--- Цитата: slavon від 07:04:29, 21 Серпня 2022 ---Мені FMscan вже надав точний азимут як можете бачити на лінці в моїй попередній відповіді, а так то ті мапи якщо вірити їх зонам прийому кажуть що прийом неможливий ніде у Львові і на тому всьо
--- End quote ---

Якого саме мультиплекса прийом неможливий у Львові? Я приймаю наприклад 1,2,3,4,8. Восьмий самий слабенький сигнал.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version