Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення
Прийом польских телеканалів DVB-T
slavon:
JohnTitty не знаю, дуже важко в далекому, наддалекому прийманні тв стверджувати ... це Вам антена з тюнером розкаже - усе визначається виключно дослідним шляхом, тобто методом проб і помилок ... ca.,
AlexBush:
--- Цитата: vitivan від 18:46:57, 11 Серпня 2022 ---
--- Цитата: iwan75 від 18:21:17, 11 Серпня 2022 ---Де можна купити цей тюнер DVB-T2 / HEVC ? Клієнти останнім часом цікавляться. Щось не можу знайти.
--- End quote ---
Zgemma H5 Сombo E2 H.265 (HEVC) Satellite Receiver на процесорі Broadcom with DVB-S2+DVB-T2/C combo - 65 дол.
--- End quote ---
Мені знайомі привезли із Польщі. В Жешуві купляли. Ціна приблизно 25 доларів.
JohnTitty:
Поставив SWA-6000 на свою "польку", на жаль виловив лише один польський мультиплекс (MUX-8) і то лише вночі :)
Висота антени не надто велика бо приватний будинок, десь метрів 8-10, та й сама антена має доволі проржавілу задню сітку.
Замовив Хвилю-2-24, побачимо що з того буде.
AlexBush:
MUX-8 ого! Це чудовий результат, восьмий макс самий слабкий серед всіх мультиплексів. Тому спробуйте краще в ручному режимі вводити при пошуку параметри інших мультиплексів...
MUX-1 канал 34 - 50 kW
MUX-2 канал 39 - 50 kW
MUX-3 (Lublin) канал 36 - 50 kW
Test TVP HEVC канал 35 - 50 kW
MUX-8 канал 12 - 40 kW
Ось, приблизно так derisive.gif
JohnTitty:
--- Цитата: AlexBush від 18:00:00, 20 Серпня 2022 ---MUX-8 ого! Це чудовий результат, восьмий макс самий слабкий серед всіх мультиплексів. Тому спробуйте краще в ручному режимі вводити при пошуку параметри інших мультиплексів...
MUX-1 канал 34 - 50 kW
MUX-2 канал 39 - 50 kW
MUX-3 (Lublin) канал 36 - 50 kW
Test TVP HEVC канал 35 - 50 kW
MUX-8 канал 12 - 40 kW
Ось, приблизно так derisive.gif
--- End quote ---
В тому то дивина що на інших я не зміг виловити нічого :D
Я вводив частоти з FMSCAN вручну, вони ніби правильні
Єдине що на 4ому були ознаки життя, але просканувати канали він так і не зміг (можливо проблема вже телевізорного тюнера що для нього це заслабко)
В принципі фмскан так і показує що мало би ловити (але введені дані там розраховані вже на антену типу Хвилі 2-24 бо горизонтальна антена):
https://i.imgur.com/nF5NSoB.png
Навігація
Go to full version