Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Прийом польских телеканалів DVB-T

<< < (49/57) > >>

JohnTitty:

--- Цитата: AlexBush від 10:48:51, 21 Серпня 2022 ---Якого саме мультиплекса прийом неможливий у Львові? Я приймаю наприклад 1,2,3,4,8. Восьмий самий слабенький сигнал.
--- End quote ---
Я маю на увазі що польська мапа покриття стверджує що неможливий (чи принаймні не гарантує прийом) Так то цілком можливий.
До речі, якою антеною ви послуговуєтесь? І яким підсилювачем?

AlexBush:
Такого типу https://www.agsat.com.ua/antenny-efirnye/volna_1_11/
А підсилювач, не пам'ятаю. Ставив років 9 тому...
Скоріше всього SWA-99999

AlexBush:

--- Цитата: AlexBush від 18:00:00, 20 Серпня 2022 ---на жаль виловив лише один польський мультиплекс (MUX-8)
--- End quote ---
В MUX-8 відрізняється поляризація сигналу - вертикальна.

JohnTitty:

--- Цитата: AlexBush від 17:53:00, 22 Серпня 2022 ---В MUX-8 відрізняється поляризація сигналу - вертикальна.
--- End quote ---
З Тарнаватки горизонтальна.

JohnTitty:
Отож, Хвиля 2-24+SWA-6000/6T на висоті десь 8-10 м.

MUX8 (226.5) - Прийом відсутній
MUX4 (562) - Очікувано приймає лише Wydarzenia 24 HD, іноді трансляцію рве але рідко
MUX1 (578) - Прийом непоганий, перешкод немає
MUX TVP (586) - Прийом є, але поганий - дуже часто перериває трансляцію
MUX3 (594) - Прийом є, найкраща якість з усіх доступних, жодних переривань чи перешкод
MUX2 (578) - Прийом посередньої якості, трансляцію іноді рве

Дякую всім за допомогу :)
В майбутньому після ремонту даху спробую поставити антену трохи вище і можливо проблеми на MUX TVP/MUX2 зникнуть. Для помітки, всі HEVC канали передають зображення і звук нормально, проблеми саме з сигналом - принаймні у випадку мого тюнера в телевізорі.

Додано: 18:15:22, 24 Серпня 2022Ще дивна деталь яка поза темою треду але все ж
На 722 у мене приймає український MUX 5 з Луцька з місцевими каналами звідти. Але якщо я його вручну виставляю, він видаляє канали з MUX 5 Львова. Якщо хтось знає чому так то дайте знати :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version