Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення
Прийом польских телеканалів DVB-T
BodiaK:
--- Цитата: JohnTitty від 08:46:05, 13 Серпня 2022 ---...Щодо HEVC, мій телевізор мав би підтримувати...
--- End quote ---
Судячи з характеристик:
--- Цитувати ---... Мультимедійні додатки:Формати відтворення відео: H264/MPEG-4 AVC...
--- End quote ---
Ваш телевізор не підтримує кодека H265(HEVC). :'(
Виктор Волошук:
--- Цитата: Виктор Волошук від 18:37:22, 12 Серпня 2022 ---Купіть бж другої системи(є під F-ку,прикрутив, і забув).Плату Swa 6000/6T ( велика дальність прийому).
--- End quote ---
До речі є антени Євроскай з підсилювачем ,де знизу в корпусі F розьєм.(просто прикручуєш кабель) не треба лізти всередину корпуса.
JohnTitty:
--- Цитата: BodiaK від 12:36:21, 13 Серпня 2022 ---Ваш телевізор не підтримує кодека H265(HEVC)
--- End quote ---
Та ніби пише там що підтримує :)
Я спершу спробую поставити новий підсилювач і дріт на стару антену, подивимось що вийде. Якщо ні, то спробую антену Харченка
Відрапортую чи вийшло, дякую всім!
slavon:
JohnTitty
--- Цитувати ---Якщо ні, то спробую антену Харченка
--- End quote ---
трохи погуглив про антену Харченко, вона широконаправлена, з коефіцієнтам підсилення (без підсилювача, при установці рефлекторв) 8.5-10.5 dB - для далекого, наддалекого прийому вона не годиться ... я радив для Ваших цілей вузьконаправлену антену типу "хвильовий канал" (вона ж антена Уда-Ягі). При перегляді того що зараз є на ринку дмв/Т2-антен в Україні, при максилальному співвідношнені якість/ціна радив би дві моделі таких антен, EUROSKY Мир-19 або Волна 2-24. Як на мене 2 антена трохи краща за 1. Підсилювач треба буде для неї підібрати, раджу почати з рекомендовоного Виктор Волошук
--- Цитувати ---Swa 6000/6T ( велика дальність прийому)
--- End quote ---
ca.,
JohnTitty:
Маю ще питання, SWA-6000 доступний хіба от такий китайський, не Eurosky https://prom.ua/ua/p1640702210-pidsilyuvach-antennij-swa.html
Варто його брати чи звернути увагу на інші підсилювачі на зразок цього?
https://www.agsat.com.ua/ua/efirni-tv-anteny-pidsylyuvachi-bloky-zhyvlennya/pidsylyuvachi/pidsylyuvach_t2_aln_9999/
Навігація
Go to full version