Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення
Для тих- хто бачить у розвитку ефірного TV один негатив
Sat-eXplorer:
tosat, slavon, ви абсолютно праві, але говорити мало... Діяти треба. Ви думаєте на лохо-ресиверах вони зупинятся? Навряд-чи. Інша проблема, що народ у нас наївний, скільки разів наступали на одні і ті ж граблі, та все даремно...
slavon:
Sat-eXplorer Є така народна мудрість: "Якщо людина ідіот то це надовго, говорять це назавжди...". До чого я це веду: дзвонить наприклад черговий "лошок" який надивився реклами від Зекобуду, пояснюю то то черговий розвід і лохотрон, є ймовіртість на 90% що цифрового сигналу не буде взагалі і тд.тп. Якщо людина і після цього йде і купує той металолом то це вже діагноз і з цим нічого не зробиш, або як кажуть у нас "не всіх дурних війна забрала...". Саме головне що цікаво що попадаються на "вудочку" до Зеко-буду люди які вже мають СД приймача на трьох-голового. Один такий мене переконував що зі супутнику йде аналог, а тут цифра... :2funny: :2funny: :2funny: ca.,
carder:
Ну зараз ми поділились на тих хто за Т-2 і тих хто за САТ.
Тут нічого не вдієш такий менталітет наших людей.
Я особисто кажу що супутники з орбіт не знімуть а ваш Т-2 з легкістю можна прикрити, де хто чухає макітру дехто згоджується зі мною а останні все купують той же Т-2.
Ankl:
по "Першому Національному" коли йшла передача із Савіком Шустером то по цифрі чи Т2, як хочите, в цей час показували кінофільм "Собаче серце" замість передачі , по спутнику все гуд....От виходить, що телевізор називають "зомбоящиком" але тепер в комплекті із Т2 тюнером..... як назвати?
slavon:
--- Цитувати --- але тепер в комплекті із Т2 тюнером..... як назвати?
--- End quote ---
зеко-буд зомбоящик... :2funny:
Навігація
Go to full version