Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Для тих- хто бачить у розвитку ефірного TV один негатив

(1/20) > >>

SashaTv:
 Метою створення даної теми є забезпечення об'єктивності  в розділі  Ефірне телебачення.
 В даній темі всі Ваші невдоволення на кшалт:-  "Ні такий приймач я точно ставити не буду", "Зеонбуд зі своїм недолугим пакетом нідочого",     "не розумію для чого мені та цифра взагалі",    "хай самі його дивляться , канали нудні" , "супутникове краще" тощо .Сюди ж будуть переміщенні подібні дописи з інших тем розділу Ефірне телебачення.

kostchen69:
Я підозрюю, що впевнений сигнал будуть мати тільки жителі великих міст за умов прямої видимості.

Я вже відписувався у темах і спілкувався з знайомим які живуть в меншим містах і селах. Піймати сигнал нереально.
Реально за такої потужності сигралу як зараз, 30% України то максимум що може бути покрито.

oleh61:
як показує практика ,тендер виграють ті ,в кого товар дешевший,неходовий,неякісний, непотрібний і відповідно  - більший відкат  >:(

SashaTv:
 Аргументуйте своє твердження-так як Ваш пост виглядає не більш як "голослівною заявою".

slavon:
SashaTv А що власне агрументувати ??? У державних конторах на зразок Укртелекому, Ощадбанку, Оранти і тд.тп. тендер виграють або "дуже потрібні  фірми", або ті в кого в кого товар дешевший,неходовий,неякісний, непотрібний... Як правило в 90% випадків йде поєднання 1 і 2...  :2funny:  ca.,
Весь проект під назвою "Цифрове телебачення України" робився з одною метою - вкрасти якомога більше бабла, при чому на всіх етапах його побудови... Якщо б це робилося з іншою метою то:
1. Передавачі булиб трихи ішої фірми - більшь якісні, їх потужність була б як мінімум у 1,5 - 2 рази більша за ті самі гроші що заплатив Зеонбуд...
2. Було б не кодоване DVB-T. а не так як зараз - кодоване і як наслідок практично нікому не цікаве DVB-T2
3. Побудовою цифри займовся б державний концерн РРТ, а не приватна нікому не відома кантора...
4. Конкурс на мовлення в цифрі був би проведений прозоро і чесно...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version