Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Для тих- хто бачить у розвитку ефірного TV один негатив

<< < (14/20) > >>

oleh61:
зомбобуд має позитив для людей ,світогляд яких обмежений дешевими серіалами з рекламою, новинами з Інтера,відсутністю інета,пристойного телевізора  і незадовільною якістю ефірного аналога  :)та для тих пільговиків ,що одержали тюнер безкоштовно .

vasjabr:

--- Цитата: carder від 17:01:31, 13 Листопада 2012 --- супутники з орбіт не знімуть а ваш Т-2 з легкістю можна прикрити, де хто чухає макітру дехто згоджується зі мною а  останні все купують той же Т-2.

--- End quote ---

Такі вже ми є... "Не повірю, поки не попробую!" Постійно вчимося на своїх помилках... Скільки не пояснюю- одна відповідь:- Та бо по телевізорі показували... Авторитет! Після цього більше слів немає. Без коментарів, як кажуть... ca.,

slavon:

--- Цитувати ---одна відповідь:- Та бо по телевізорі показували... Авторитет! Після цього більше слів немає. Без коментарів, як кажуть... ca.,
--- End quote ---
Ага як кажуть у нас "Нема слів, одні вирази та й ті переважно усі нецензурні". Привик наш народ вірити усьому що йде по зомбо-ящику, особливо рекламі...  :2funny: :2funny: :2funny:

VANOS:
Реально дурдом, в декого немає грошей щоб нормальний хавчик купити, а все туди ж по телеку сказали і все (остання інстанція), дійсно зомбо-ящик. Хоча на щастя бувають нормальні, правда і телик їм дивитися ніколи, працюють люди щоб жити по людськи. Спитали розказав і все зрозуміли, в них інші авторитети :) (інколи навіть я :)).
Люди ніяк не зрозуміють що "безплатний сир буває в мишоловці".
 :) :) :)був у мене прикол дзвонять мені і повідомляють що виграв Мільйон  :) :) :) :2funny: :2funny: сміху було, так що дівчина яка дзвонила вже і не знала що казати так що прийшлося закінчувати розмову, пробували передзвонювати, вибивав зразу(для чого марнувати час на дурниці). Дякую за увагу.

carder:

--- Цитата: VANOS від 20:13:32, 15 Листопада 2012 ---Реально дурдом, в декого немає грошей щоб нормальний хавчик купити.

--- End quote ---

А чому ти дивуєшся! Я ставив тарілку на замовлення заходжу в Хаті нема нічого окрім рядна на підлозі та панцерного ліжка часів СРСР, зато стоїть LCD 32 Inch Samsung і я дракона поставив, а огорожа  з ворітьми давно впала. Ось такі клієнти бувають !!!  *-P O0 і раді не падають духом  *oohaa*

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version