Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення
Для тих- хто бачить у розвитку ефірного TV один негатив
vasjabr:
slavon- ну Ви і філософ (в доброму розумінні слова)! derisive.gif Умієте припіднести... ca.,
oleh61:
тут усе продумано на перспективу >:(- за рік-два за 300грн. можна буде купити те ,що зараз коштує 30 грн. :2funny: ,тільки тюнер так і залишиться металобрухтом , яким є тепер :)
Sat-eXplorer:
Не спи моя рідна земля. Прокинься моя Україна!
Закликаю тиснути на Фашистську раду з усіх фронтів до повної перемоги! Вони не на тих наїхали. Також можна подати колективний позов до суду на Нацраду та компанію Зеонбуд, скаргу антимонопольний комітет, адже все що зараз пов'язане з ефірним цифровим телебаченням - спекуляція державного масштабу. Бойкот купівлі обладнання теж ніхто не відмінив. Занадто вже безкоштовно...
А ще краще правдива реклама по телебаченню, яким чином півтисячі гривень стають безкоштовними. Варіантів багато. Все наших руках!!! *-P
tosat:
Те що ціна на тьюнери Зеника завищена як мін. В 2 рази було відомо з самого початку.. , дивує мене що тільки зараз Ви почали про це говорити , також як і те, що дехто ще хотів на цьому заробити derisive.gif.. Тож повторю ще раз свою думку: поки є ФТА сат канали забудьте за той Зеник зовсім поки ціна на нього не стане адекватною..
slavon:
--- Цитувати ---Ви почали про це говорити , також як і те, що дехто ще хотів на цьому заробити derisive.gif..
--- End quote ---
Про те що ціна завищена на той металолом я особисто говорив на форумі ще на початку 2012, а про те що Зеко-буд це повна фігня ще у вересні 2011 р... :2funny: ca.,
Навігація
Go to full version