Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення
Для тих- хто бачить у розвитку ефірного TV один негатив
Sat-eXplorer:
Подешевшали модулі... Народ потягнувся і ціна вже не 333, а 369 грн.
Краще вже Либлядь ТБ + заєбіжн, ті хоч відкрито народ розводять. А зеники кодують те, що по-праву повинно буди доступне пересічному українцю, при цьому дошкуляючи неправдивою рекламою.
А якщо клоаку зламають :2funny: , то що тоді буде? Нова система кодування: Conax, Videoguard, PowerVu? І як наслідок - нові приймачі потрібно. Було б що захищать. Клони трк Україна тільки чого коштують...
Domestic:
то Sat-eXplorer
Буде дупа. Чи повна дупа? Не знаю. Але дупа буде.
Виникає питання, а якщо з нового року, (не важно з якого) закінчіться оте безкоштовне зеобундя, а трапиться ще щось "безкоштовне", на яке нас, та наших батьків підсадить наш "вельмишановний"........ (слів нема, одні матюки).
Хто має батьків, то той попіклується, та знайде раду. А в тих Дідусів та Бабусів, в кого нема ні синів, ні доньки з онуками, які зосталися з цим самі на сам, як,? ЯК!, вони зрозуміють оте "ЦІ"каве "ПР"авельне телебачення та й ще "безкоштовно"?
Sat-eXplorer:
Хочу закликати народ (не тільки на нашому форумі, а й взагалі по всій Україні) утриматись від покупок тих лохо-ресиверів та лохо-модулів. Їх реальна розумна ціна 330 грн. за приймач і 100 грн. - модуль, не більше. Так що нехай знижують ціну. То вже їхня проблема яким чином, хоч і за рахунок коштів тих, хто порадив закодувати сигнал. Принаймні, працювати на компанію Irdeto простому громадянину України не має ніякого сенсу. Такі "послуги" спрямовані лише на набивання кишень можновладців, будування дач на Кіпрі і багато інших цікавих речей, за рахунок нашого народу...
Хай вони (можновладці) день і ніч дивляться те своє телебачення у закодованому вигляді, а для нас ,на даний час, вистачить трохи іншого контету: доступнішого і цікавішого.
Слава Україні *-P
vasjabr:
Sat-eXplorer- повністю з Вами згідний! Треба всілляко бойкотувати цифру. Попит формує ціну. ca.,
slavon:
Підтримую Sat-eXplorer в цьому питанні, але не з тієї причини, як на мене,, Зеко-буд слід бойкотувати з наступних причин :
1. Не обгрутноване кодування і Т2 і як наслідок за бортом залишились мільйони українців з DVB-T/mpeg4 ТВ
2. З тієї ж причини відсутність здорової конкуренції на ринку обладнання для цифри та баснословні заробітки для 2 обраних компаній продавців металоломів-недоприймачів - Стронг і Ромсат...
3. Незадовільне покриття Т2 і потреба використовувати для його прийому антени вартість яких співмірна з вартістю гавно-приймачів для Т2.
4. Непрозоро проведений конкурс на місця в мульти-комплексах зеко-буду і як наслідок не попадання в нього опозиційних каналів... Ну дуже вже слабий набір каналів у порівнянні зі спутником... ca.,
Навігація
Go to full version