Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Для тих- хто бачить у розвитку ефірного TV один негатив

<< < (6/20) > >>

serz:
Шановні   !!!!!!!!!    Подумайте логічно. Для чого Вам ці DVB Т-2 тюнери????? Звичайно якість каналів краща, але ці 32 канали, з яких третина непотрібних, а може і більше, 600 грн не заслуговують. Для старших людей різниці в якості сигналу між Т-2 і сателітаркою нема ніякої. Тим більше на сателітарці більше каналів. Так що краще сателітарка ніж цей тюнер. (за тіж самі гроші).

Astronomy:
Вчора спілкувався знайомим, він продає польськи антени,і каже пройшла гроза і він продав 270 плат за базар!  коли ставиш це супер тюнер ,то треба і антену мінять на кращу!а внас на ринку їх  дуже мало!на рахунок сигналу в Рівненській обл ,тут  проблема в одном тільки районі  в 10 селах   сигнал дуже поганий! і тут не має гірськой місцевості!про яке покритя в 95 процентів розказує зеник ???

slavon:
Astronomy Про які 95% покриття Зеника може йти мова ??? Це начальство Зеника, не второпавши про що йде мова, говорить про те що цифровий сигнал у 5 раз потужнішій за аналог. На сьогоднішній день покриття Зеника  у кращому випадку 50-60%. Ось коментар одного користувача на одному  із форумів

--- Цитувати ---какие там 95% :) там хоть-бы 50 было :) сеть изначально проектировалась под DVB-T/16QAM (впринципе топология вполне адекватная получалась с максимальным использованием существующих телевышек), да и то даже тогда было бы процентов 80.

а так стахановскими темпами сварганили, раздачу через дешевый ржавый спутник пустили, Правильные Каналы допустили, отчитались о покрытии 95% :) Через месяц пустят платный пакет (по ходу спортивный для начала), начнут раздавать приймачi за бюджетный счет (если было бы открытое DVB-T, то за теже деньги 2-2.5 миллиона этих железяк можно было бы взязть). Вот тогда народ заценит все 'качество и покрытие T2-видения' :) Будет им пиар в виде мата-перемата на форумах :)

--- End quote ---
  :2funny: ca.,

stepan_kv:

--- Цитата: Astronomy від 09:26:06, 06 Травня 2012 ---Вчора спілкувався знайомим, він продає польськи антени,і каже пройшла гроза і він продав 270 плат за базар!  коли ставиш це супер тюнер ,то треба і антену мінять на кращу!а внас на ринку їх  дуже мало!на рахунок сигналу в Рівненській обл ,тут  проблема в одном тільки районі  в 10 селах   сигнал дуже поганий! і тут не має гірськой місцевості!про яке покритя в 95 процентів розказує зеник ???

--- End quote ---

Нехай на обслуговування одного покупця було затрачено 5 хв., тоді 270х5/60=22,5 год. Ваш знайомий не внук барона Мюнхаузена? Чи може нащадок Стаханова? Та й яким боком тут ефірна цифра? Чи раніше може плати не горіли.

Прохання до всіх. Скільки можна писати про те що трава зелена, а небо синє. Ну нема покриття всюди, це і так всім відомо. Я розумію чому така істерія на рахунок цифри. Тому що сат-установники вважають ефірну цифру конкурентом. Тільки не треба писати що це не так. Саме так бо всі розмови зводяться до порівняння з сат телебаченням. Чому ніхто ніразу не написав, що краще наприклад кабельне ТБ? Сладається таке враження, що навіть якби запитав, що краще купити iPhone чи iPad, то порадили би купити Ортон і поставити тарілку :2funny:.  Я до чого веду. Не потрібно порівнювати червоне з квадратним. Клієнт DVB-T2 не ваш клієнт. Для прикладу в моєму будинку 145 квартир і всього 5 тарілок. Ви думаєте, що всі ці люди дотепер не дивились телевізор? Яким чином вони це робили здогадатись думаю не важко. Може вони всі зараз побіжать встановлювати тарілки? Якщо не зробили це до цього часу, то навряд чи зроблять зараз. Їм простіше просто запхати кабель в DVB-T2 приймач.
Хочу наголосити, що я особа матеріально не заінтересована, так як не займаюсь встановленням ні супутникового ні будь якого іншого телебачення. Люди з форуму які мене знають, можуть це підтвердити. До певної політичної сили також не належу ї їх прихильником не являюсь. Я як і всі не задоволений підбіркою каналів, ціною на приймачі, тим що позбавили мене вибору приймача, через кодування сигналу та багато іншим, але така наша реальність. Просто перестаньте флудити і не перетворюйте форум в філіал клініки для розумово відсталих статистичних одиниць :2funny:

VANOS:
stepan_kv Ви праві, все порівнюється із супутниковим, але це відбувається тому що більшість на даному форумі мають відношення до САТ ТВ, якщо б були "кабельщики" чи ще хтось там, порівнювали б з тим про що добре знають. По поводу конкуренції особисто мене це не тривожить, ви праві не так вже воно і відчутно вдарить по установщикам, чому, не буду приводити доводи їх давно на форумі обговорили.
І ще невеличка історія: на днях дзвонить знайомий установщик, поговорили про те про се, і от він мене питає чи багато я маю комплектів, ну відповів що не багато, хоча збираюсь закупити для устаноавки. На що він мені заявляє, що швидко потрібно все продавати і більше не купувати, а то можу пролетіти, на питання звідки він взяв таку чуш, повідомив що йому, десь там хтось із постачальників сказав. Хоча пояснення звідки такий висновок так я і не отримав.
І пригадалося мені як ще на зорі народження Віазаду щось таке втирали: що все всі канали закодують, і тарілки ставити будуть тільки спеціалізовані фірми, ну і так далі. І ти диви  :2funny: :2funny: :2funny: дивно як же це так не всі канали закодували, і тарілки ставлять можна сказати кому не лінь :2funny: :2funny: :2funny:.
От із цього всього робіть висновок.
Як на мене, будуть свої клієнти у цифрового ТВ, хоча швидше за все, все ж таки відбудеться відтік клієнтури на інші системи прийому телебачення.
Прогрес є прогрес і нікуди в сучасному світі від нього втекти. :2funny:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version