Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Для тих- хто бачить у розвитку ефірного TV один негатив

<< < (7/20) > >>

tosat:
stepan_kv ця тема створена саме для обговорення негативу, особисто я вважаю теперішню ціну на сетбокси min в 3 рази завищену, не всім їх безплатно роздадуть, мені от просто цікаво скільки жителів вашого будинку їх купили..?
Думаю що цим сказано все..

дядя Міша:
А скільки, взагалі то, коштує HD приймач DVB- T2 у Європі???

fox-taras:

--- Цитата: дядя Міша від 21:16:21, 06 Травня 2012 ---А скільки, взагалі то, коштує HD приймач DVB- T2 у Європі???

--- End quote ---
У Європі DVB- T без 2 і ціна напевно менша адже вони їх некодуютью.
А ціна має бути десь приблизно 300-350грн а в 3 рази менша.
коли буде ціна в 3 рази менша то це вже буде не тюнер а металолом,думаю що всі памятають старе глобо тай нове 4100 але нетеперішнє а те що коштувало при гуртових закупках 35-40 долярів.Скільки вони пропрацювали років без ремонтів і світло я вам скажу тоді більше скакало чим тепер.Це все якість запчастин,а тепер всі хочуть щоб було в 3 рази дешевше,от і маєте супер тюнера які через тиждень несуть на ремонт.Така правда.

stepan_kv:

--- Цитата: tosat від 20:38:46, 06 Травня 2012 ---stepan_kv ця тема створена саме для обговорення негативу, особисто я вважаю теперішню ціну на сетбокси min в 3 рази завищену

--- End quote ---

Вважати можна що завгодно. Покажіть мені будь ласка аналогічний приймач з меншою ціною в 3 рази. Не потрібно видавати бажане за дійсне.

--- Цитата: tosat від 20:38:46, 06 Травня 2012 ---мені от просто цікаво скільки жителів вашого будинку їх купили..?

--- End quote ---

Досить дивне питання. Звідки я можу знати?

--- Цитата: дядя Міша від 21:16:21, 06 Травня 2012 ---А скільки, взагалі то, коштує HD приймач DVB- T2 у Європі???

--- End quote ---

На ebay є всього 2 моделі і то невідомого виробника без функції медіаплеєра по ціні $63.02 і $59.78. Доки не налагодять масового виробництва ціна буде високою. Є ще PCTV карти, там ціни взагалі космічні.

roger5000:
Чому Т2, чого не зробили як у всіх нормальних людей? Це єдине що не влаштовує.
Ціна на Т2 тюнер нормальна зараз більш менш людський медіа плеєр так коштує.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version