Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення
Для тих- хто бачить у розвитку ефірного TV один негатив
SashaTv:
--- Цитувати ---8. Держкомтелерадіо на підставі поданих списків:
приймає рішення про послідовність забезпечення телетюнерами громадян, на підставі якого здійснюватиметься доставка (вручення) телетюнерів за адресами громадян;
формує з урахуванням наявності сигналу цифрового телевізійного мовлення у стандарті DVB-T2 на територіях проживання громадян та затверджує списки, на підставі яких здійснюватиметься доставка (вручення) телетюнерів за адресами громадян.
--- End quote ---
ПОСТАНОВА від 21 березня 2012 р. № 245
Вважаю дану дискусію вичерпаною.
PS:так як відповідь від Mr.Hide/або процитованого автора/-яка всеж-таки була ОФІЦІЙНА причина відмови ми,напевне,недізнаємся.
VANOS:
Якщо брати за основу дану постанову ПОСТАНОВА від 21 березня 2012 р. № 245 заяву повинні прийняти якщо ви належите до перечислених категорій, а от коли отримайте телетюнер це вже слідуюче питання.
VANOS:
Ще раз по поводу приймання заяв. Мій знайомий заяву подав і її в нього прийняли. Хоча в нашому регіоні, тим більше там де знайомий проживає, якісного цифрового сигналу немає гарантую 99,99%. Хоча до кінця року можливо все буде в нормі :2funny: :2funny:.
Так що можна зробити висновок, що установи в різних регіонах реагують по різному, або немає ще грамотного пояснення.
А взагалі як я розумію роботу держустанов, то заяви повинні прийматися будь які від громадян (можливо навіть з першого погляду абсурдні :2funny: :2funny: :2funny:) тоді у відведений законом строк дається аргументована відповідь, бажано в письмовому вигляді.
А то виходить мені сказали, я пішов написав, заяву не прийняли, сказали ще щось а можливо і послали, от і виходить сказала баба Параска, переказала вуйна Марія і так далі, а в кінці взагалі не ясно що і куда. Ну от вже і сам запутався :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Sat-eXplorer:
Цифрове телебачення. Обзор Strong 8500
Без коментарів...
vitivan:
Це зараз так всі говорять негатив, коли буде ціна за тюнер 200 грн. скажуть найкращий позитив.
Навігація
Go to full version