Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Для тих- хто бачить у розвитку ефірного TV один негатив

<< < (4/20) > >>

tosat:
вроді і слідкую за новинами.., але ніде не бачив документа на основі якого відмовляють у прийомі заяви пільговикам через те, що нема покриття.., ткніть мені носом..

дядя Міша:
 tosat, ви як і завжди праві на 100%!!!Я маю всі підстави на одержання пільгового тюнера... Але, в звязку з тим, що не у всіх селах Тлумачського р-ну Івано Франківської обл є покриття (в тому числі у моєму селі)впроваджено почергову видачу тюнерів, по мірі встановлення апаратури для подачі сигналу.

SashaTv:

--- Цитата: tosat від 13:26:46, 29 Квітня 2012 ---вроді і слідкую за новинами.., але ніде не бачив документа на основі якого відмовляють у прийомі заяви пільговикам через те, що нема покриття.., ткніть мені носом..

--- End quote ---
Повідомлення слід читати правильно-не лишень по-діагоналі.По-перше,в Відповідь #14 нема навіть натяку на якийсь документ щодо покриття-а по-друге),зовсім недавно один корисувач написав на форумі:

--- Цитата: tosat від 12:26:55, 16 Квітня 2012 ---.. Моя дружина працює у соцзабезі, так їм прислали з області розпорядження з яких сіл приймати заяви на безплатні сет топ бокси (це при умові що введуть в дію ретлянслятор в Бурштині за 2 роки) і я їх розумію: а навіщо людям ті безплатні бокси, коли й так не буде ніколи працювати,

--- End quote ---
PS:чи можливо і небуло ніякого розпорядження?

tosat:
Саме тому я і вирішив запитати що то за документ, бо чим винні пільговики, що у них покриття нема..
Особисто я того розпорядження не бачив, проте думаю, що диму без вогню не буває  (можливо в області вирішили цього року видавати тільки там де показує) бо звідки взялося:  скласти списки пільговиків на сет топ бокси з урахуванням зони покриття, та і сама карта теперішнього покриття..? , от і хочу вияснити наскільки це законно та чи дійсно був офіційно якийсь папір, чи це наше місцеве ноу-хау..

І взагалі, більше у цю вітку заглядати не буду,..   Навіть якби безплатно того сет бокса дали, все рівно не дивився б, нема там нічого цікавого (основні наші канали свого нічого не показують, а те що куплено російське можна було раніше подивитися, зарубіжне все старе, а після тої галімої реклама вже нічого не хочеться).. :'(
Щось ще хотів підредагувати чи добавити, проте не буду, не той настрій зараз, поки це писав прибігли з криком що у сусідів навпроти пожежа, дійсно навіть пожежна машина була, жертв нема і загоряння невелике, так що провірте своє електричне обладнання, бо коли бачиш як все виглядає після такого, коли від дешевої електричної кавоварки загоряються меблі  і автомати захисту не спрацьовують, стає моторошно..  :o

tosat:

--- Цитата: дядя Міша від 13:42:14, 29 Квітня 2012 --- на одержання пільгового тюнера... Але, в звязку з тим, що не у всіх селах Тлумачського р-ну Івано Франківської обл є покриття (в тому числі у моєму селі)впроваджено почергову видачу тюнерів, по мірі встановлення апаратури для подачі сигналу.

--- End quote ---
Побачив це повідомлення після написання попереднього, і ще раз переконався що у нас з народу роблять лоха, тобто сигналу нема то і бокса нема, апаратуру передачі можуть ніколи і не встановити а кормити обіцянками що потім (а за цей час хтось з інвалідів не дочекається та помре, іншому на наступний рік субсидію відмінять(тобто у нас як завжди..)) , головне що з бюджету гроші віділені..а куда діваються то загадка.
Дядя Міша я радив би піти ще раз в ваший собез та взяти копію документа на основі якого вам відмовили і викласти тут, а потім ми позвоним в Київ та запитаєм наскільке це правомірно.. більш ніж впевнений, що заяву від вас приймуть..

--- Цитата: SashaTv від 14:59:10, 29 Квітня 2012 --- PS:чи можливо і небуло ніякого розпорядження?

--- End quote ---

Саша, ну як же не було, коли навіть дядя Міша про це написав..

P.S. А як бути з тими пільговиками що ніколи не будуть в зоні розповсюдження сигналу..?   Їм хоть би Ортона 4100 дали..

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version