Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення
Для тих- хто бачить у розвитку ефірного TV один негатив
oleh61:
я не бу.. наводити "аргументи і факти" ,бо не ду... і не хочу перестукуватись через стінку з Юлею :2funny:
slavon:
oleh61 Навіщо так мрачно An14, всіх не пересадять, бо Сибіру на Україні більше нема... :2funny: :2funny: :2funny: ca.,
avalon13:
Взагалі навряд чи тут хтось проти ідеї впровадження цифрового телебачення. Але як і в інших галузях, так і тут, найсвітлішу і найперспективнішу ідею можуть спохабити нечисті на руку і далекі від моралі люди. В результаті дивитись на результати їх діяльності не виникає ніякого бажання.
Можна хіба що зосередитись на технічних питаннях цього процесу ca.,
Mr.Hide:
Почали раздавати задарма, як я й прогнозував...
--- Цитувати ---Доброе время суток у меня такой вопрос моя мама проработала на телевидении более 15 лет хоть и техничкой. Ушла на пенсию она имеет льготу ДИТИНА ВИЙНЫ имеет субсидию а когда обратилась в соц защиту по поводу тв тюнеря для цыфрового телевидения ей отказали куда можно обратиться в высшие инстанции по этому поводу ей уже 83 года ходить она не может ездить тем более а я куда обращалась в местные инстанции меня по боку и скажите это справедливо . Живёт она в Николаевской области село Константиновка. Может мне кто то подскажет куда я могу обратиться по этому поводу в район смысла нет обращаться
--- End quote ---
Форум
SashaTv:
Діти війни,на жаль,не мають права на одерження безкоштовних приймачів.Але-
--- Цитувати ---.. имеет субсидию а когда обратилась в соц защиту по поводу тв тюнеря для цыфрового телевидения ей отказали....
--- End quote ---
-тобто згідно постанови має можливість отримати,так як:
--- Цитувати ---- особи, на яких поширюється право на отримання субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг протягом опалювального періоду 2011-2012 років
--- End quote ---
В даному випадку,всеж-таки,нам бажано знати РЕАЛЬНУ /офіційну/ причину відмови.Наприклад,можливо що ,в с. Константиновці немає покриття DVB-Т2-і тому відмова справедлива.
Якщо є питання-то:
--- Цитата: SashaTv від 16:28:09, 31 Березня 2012 ---Роз'яснення й необхідну інформацію з цих питань громадяни зможуть отримати телефоном "гарячої лінії" Держтелерадіо (044) 239-61-09.
--- End quote ---
Додатково
Навігація
Go to full version