Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Для тих- хто бачить у розвитку ефірного TV один негатив

<< < (3/20) > >>

oleh61:
я не бу.. наводити "аргументи і факти" ,бо не ду... і не хочу перестукуватись через стінку з Юлею  :2funny:

slavon:
oleh61 Навіщо так мрачно  An14, всіх не пересадять, бо Сибіру на Україні більше нема...  :2funny: :2funny: :2funny:  ca.,

avalon13:
Взагалі навряд чи тут хтось проти ідеї впровадження цифрового телебачення. Але як і в інших галузях, так і тут, найсвітлішу і найперспективнішу ідею можуть спохабити нечисті на руку і далекі від моралі люди. В результаті дивитись на результати їх діяльності не виникає ніякого бажання.
Можна хіба що зосередитись на технічних питаннях цього процесу  ca.,

Mr.Hide:
Почали раздавати задарма, як я й прогнозував...

--- Цитувати ---Доброе время  суток  у  меня   такой  вопрос  моя мама проработала  на  телевидении более 15  лет  хоть и  техничкой. Ушла  на пенсию  она  имеет  льготу  ДИТИНА  ВИЙНЫ   имеет субсидию  а когда  обратилась в соц   защиту  по  поводу  тв  тюнеря  для  цыфрового  телевидения   ей отказали куда можно обратиться  в  высшие  инстанции    по  этому  поводу  ей уже  83  года  ходить она  не может  ездить тем  более    а я куда  обращалась в местные  инстанции  меня по  боку и  скажите   это   справедливо . Живёт она в Николаевской  области  село Константиновка.  Может мне кто то подскажет куда я могу   обратиться  по  этому поводу в  район   смысла нет обращаться
--- End quote ---
Форум

SashaTv:
 Діти війни,на жаль,не мають права на одерження безкоштовних приймачів.Але-

--- Цитувати ---.. имеет субсидию  а когда  обратилась в соц   защиту  по  поводу  тв  тюнеря  для  цыфрового  телевидения   ей отказали....
--- End quote ---
-тобто згідно постанови має можливість отримати,так як:

--- Цитувати ---- особи, на яких поширюється право на отримання субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг протягом опалювального періоду 2011-2012 років
--- End quote ---
В даному випадку,всеж-таки,нам бажано знати РЕАЛЬНУ /офіційну/ причину відмови.Наприклад,можливо що ,в с. Константиновці немає покриття DVB-Т2-і тому відмова справедлива.
 Якщо є питання-то: 

--- Цитата: SashaTv від 16:28:09, 31 Березня 2012 ---Роз'яснення й необхідну інформацію з цих питань громадяни зможуть отримати телефоном "гарячої лінії" Держтелерадіо (044) 239-61-09.

--- End quote ---
Додатково

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version