Автор Тема: Все про нуль-модемний кабель(вирішення проблем,пов"язаних з ним)  (Прочитано 10767 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній slav0n

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 115
  • Рейтинг: +63/-10
не все так просто. Насправді йопени з перехідниками не дуже дружать.
primuss3. Налаштуйся на супутник - Легко!

Відсутній olega

  • VIP
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 179
  • Рейтинг: +50/-0
Насправді овпени прекрасно працюють з перехідниками.

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2903
  • Рейтинг: +2882/-13
Насправді овпени прекрасно працюють з перехідниками.

Підтверджую , у мене старий ноут не хотів працювати з опеном
через RS232 , взяв USB to RS232 і проблема вирішилась ! O0
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1471
  • Рейтинг: +1810/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
В мене через перехідник USB2 - RS232 прекрасно шиються всі тьюнера, трошки довше ніж потрібно це Стронг 4402 та Евроскай (коло 15 хв), з Опенами проблеми виникають тільки тоді, коли поганий нуль модемний кабель (або неправильно спаяний) - повинна бути така розпайка, як на останніх сторінках інструкції для  Опена, тобто 2-3, 3-2, 5-5, також не помішає останні виводи (5-5) з"єднати з корпусом роз"ємів)...
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній ZeronZ

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 9
  • Рейтинг: +0/-0
старий кабель RS 232 паяний під фергюсон 6318, він шився нормально а тут капець не хоче ніяк шити опен 810

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1471
  • Рейтинг: +1810/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
старий кабель RS 232 паяний під фергюсон 6318, він шився нормально а тут капець не хоче ніяк шити опен 810
а ти провір розпайку, повинна бути точно така як я написав вище...(лишніх дротів не повинно бути)...
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній ZeronZ

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 9
  • Рейтинг: +0/-0
там всі дроти припаяні, 2 і 3 спаяні добре і 5 спаяний з 5, а інші що зробити просто пообрізати чи як?

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Я користуюсь шнуром з повною розпайкою та ще й з"єднаними корпусами роз"ємів.Ш"ється чи не ш"ється опен залежить від компа(бува що нічого не получається на одному і все працює на другому(по цій причині міняв свій комп)),бува проблема в системі (перевстановив і порядок все працює).Хоча бува навіть на тому компі що було все гаразд не ш"ється хоть що хоч роби,а потім все нормально робить.Ніякої системи знайти неможу.Зараз все працює на ура,але як я писав буває що прошиваю на другому компі.

Відсутній globo

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 84
  • Рейтинг: +28/-3
там всі дроти припаяні, 2 і 3 спаяні добре і 5 спаяний з 5, а інші що зробити просто пообрізати чи як?
У мене з повною розпайкою не шились globo на одному з компыв , повідрізав всі окрім 2,3,5 і все ok!!!  *-<
Startrack 750CU_NokiaDbox1_TwinhanDTV  0,9m:13E,5E,4W+0,9m:75E,80E,90E+1,8m(95E-13E Ku+C)+0,4m:36E

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
В Глобо для прошивки використовуються лише 2-3-5.Шиються завжди без проблем.Опен -тут може проблема бути з прошивкою.

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 826
  • Рейтинг: +293/-13
  • Іграшки-низькі ціни
купив тюнер опен х 810, маю кабель рс 232 від свого старого тюнера
проблема що нема в мене в компі ком портів, а через перехідник шитись не хоче, як можна вирішити таку проблему?
Доставлаєш плату з компортами у свій комп!
PS: Плату шукай б/у наврячи вона є в магазинах? але хто зна!
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
GI 8120 HD: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Забув написати .Оригінали шиються в основному без проблем,а от підробки буває погано(часто там економлять на деталях,замість мах232 -транзистори) та зрештою все одно шиються.Корпуси роз"ємів кабеля з"єднуйте обов"язково,а повний чи ні по-моєму все одно :)

Відсутній globo

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 84
  • Рейтинг: +28/-3
В Глобо для прошивки використовуються лише 2-3-5.Шиються завжди без проблем.Опен -тут може проблема бути з прошивкою.
У 800 і 820  проблема бути не може, у них окрім 2,3,5 нічого не використовується!
Стосовно 810 не скажу-бо не маю схеми.
Startrack 750CU_NokiaDbox1_TwinhanDTV  0,9m:13E,5E,4W+0,9m:75E,80E,90E+1,8m(95E-13E Ku+C)+0,4m:36E

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1471
  • Рейтинг: +1810/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
там всі дроти припаяні, 2 і 3 спаяні добре і 5 спаяний з 5, а інші що зробити просто пообрізати чи як?
Так, був в мене випадок, коли власне якраз опени не "шились" з лишніми дротами.., хоча інші тьюнери без проблем, хоча канали та ключі заливались...
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Дійсно канали та ключі завжди без проблем л"ються,а от ПЗ-іноді проблема.

 

Notebooki / Laptopy 15,6" :: Lenovo - IBM :: B575 E2-2000/4GB/500/DVD-RW HD7340

Автор ОстапРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 5
Переглядів: 1180
Остання відповідь 11:01:32, 20 Березень 2014
від april
Продам тюнер Супутникового ТБ "Thomson DSI-150 MPEG-2 FTA

Автор savsavРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 8
Переглядів: 1309
Остання відповідь 19:11:11, 22 Серпень 2016
від vaping
Open 820 не запам"ятовує більше 1-ї позиції.

Автор sasha19722201Розділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 5
Переглядів: 1189
Остання відповідь 10:42:59, 29 Січень 2009
від sasha19722201
"Нічого не залишається, як стартувати зі стиснення MPEG-

Автор vicРозділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 1
Переглядів: 1297
Остання відповідь 09:05:56, 28 Серпень 2007
від vic
Нарощення пам"яті ДБокс2

Автор AvenirРозділ DBox-2

Відповідей: 50
Переглядів: 8381
Остання відповідь 17:16:26, 26 Листопад 2011
від Astronomy