Автор Тема: Все про нуль-модемний кабель(вирішення проблем,пов"язаних з ним)  (Прочитано 10957 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2904
  • Рейтинг: +2895/-13
Славік ти би їхав 75 - 80 кілометрів і тратив три години за 25 - 30 гривнів ? При цінц солярки зараз у нас 4,80 за літру при у Тернопіль за раді якоїсь там гарантіЇ ...... Та ну його ....
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3516
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Цитата: Ігор Горбусь;13133
Славік ти би їхав 75 - 80 кілометрів і тратив три години за 25 - 30 гривнів ? При цінц солярки зараз у нас 4,80 за літру при у Тернопіль за раді якоїсь там гарантіЇ ...... Та ну його ....


Так, не зрозумів...типу мобільні вже відмінили ??? :) Чи тобі просто неохота заморочуватись з тими 70-ма грн ? Або ж хай тобі той девайс твої ж добрі знайомі замінять на робочий....а інакше - нафік з пляжу  -) :D І не мати з ними більше до роботи... ну скажи - я неправий? :cool:

Ігорку, в тебе було просто COOL :cool: Thanxxx...
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2904
  • Рейтинг: +2895/-13
Цитата: Yaro;13142
Так, не зрозумів...типу мобільні вже відмінили ??? :) Чи тобі просто неохота заморочуватись з тими 70-ма грн ? Або ж хай тобі той девайс твої ж добрі знайомі замінять на робочий....а інакше - нафік з пляжу  -) :D І не мати з ними більше до роботи... ну скажи - я неправий? :cool:

Ігорку, в тебе було просто COOL :cool: Thanxxx...


А я звідки знаю їхні мобільні ? Їхав з Тернополя , повернув від Віктора вже на Рогатинську пряму , і там десь за поворотом 100 метрів по центральній трасі з лівої сторони був магазин і я той шнур там купив ! А мені зараз палити соляри на 50 грн. , тратити три години і їхати шнур міняти ? Та ну його ще раз !!!
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3516
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Цитата: Ігор Горбусь;13145
Це моя власна думка і я в ній можу помилятись !


От саме зараз ти й не помиляєшся...я в такому тодішньому темпі явно не второпав, де ти купив той свій девайс...:cool:
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній andrey

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 793
  • Рейтинг: +38/-7
от і в нас також питаю чи є якась гарантія нв ( купував мишку та подовжувач на юсб до мишки) кажуть якщо працює то має працювати  але  в магазині так і ніхто не зхотів провірити  кажуть провірите вдома як що то завтра з ранку принесете..є але ж зранку на роботу а там як день вдасться... а вони такі гади.......
DBOX2 PB Enigma 6.0.1 2x1 UA  ASTRA-HOTBIRD-SIRIUS-AMOS
SS2 rev 2.6D

Відсутній Ravangell

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 17
  • Рейтинг: +2/-0
Хлопці, а навіщо ви тратись по 70 грн??? Просто можливо ви погано пропаяли (без каніфолі) контакти окиснились чи відійшли... Я сам змайстрував кабельок за схемкою поданою вище - уже десь 1,5 року все без жодних нарікань прошиває. Ну а якшо вже на то пішло, то купував свому знайомому в Ужгороді ком-ком (підозрюю мануфактурна ;D зборка) всього за 12 гривників (до речі купу разів і тим кабелем прошивав - все норма). Де ви аж за 70 брали? Паяйте самі!!! Повірте працює ідеально. Провірено.

Відсутній olega

  • VIP
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 179
  • Рейтинг: +50/-0
Ну не кожен вміє працювати з паяльникок.
А за 70 гривень дійсно має бути хіба якийсь кабель з позолоченими контактами :o,хоча такого я ще не бачив,і по ціні теж.

Відсутній Horik

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 119
  • Рейтинг: +31/-2
Хлопці, пару годин тому я започаткував тему про неможливість прошивки Х-800-того.А зараз її не знайшов.Але менше з тим, проблема вирішилась простою заміною нуль-модемного кабеля.Той з яким шились майже всі тюнера і деякі з сімейства Х-800-тих і 300-тих - куплений на Львівському раіо-базарі, як "повний", я б додав "повне г*мно".При підключенні до деяких тюнерів програма видавала:"проверьте модель ресивера".Виготовив кабель власноруч по наведеній вище схемі і все пішло :)   

Відсутній oleger

  • VIP
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 663
  • Рейтинг: +58/-0
це ще раз говорить про те що тему просто так створювати непотрібно

створену тобою тему я переніс
http://sat-ukraine.info/index.php?topic=877.msg23926;topicseen#msg23926
подивися
Куплю пускорегулюючу апаратуру б\у,контакти, реле і все цього типу
                        

Відсутній natassha

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 32
  • Рейтинг: +19/-0
  • Openbox X820ci м.Запоріжжя
Хто допоможе.У мене не бачить компютер приймача.При підключенні нуль-модемного кабеля через USB адаптер на компі пише,що він підключений до СОМ19 та СОМ20,а в програмах для закачки від 1 по 4,або з 1 по 8.Як 19 та 20 змінити на щось більш-менш нормальне?
OPENBOX X820ci
90e.80e.75e.53e.45e.40е.39e.36e.13e.5e.4w.
Україна м.Запоріжжя

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3041
  • Рейтинг: +3749/-0
Якщо ви ставите той перехідник на ноут,то поміняти порт ви зможите в диспетчері пристроїв. А якщо на стаціонарці з інтегрованим(и) в маму,але зпаленим(И),то рекомендовано відключити спочатку в BIOS ті порти,після чого робите вищеописане,як до ноута.  *-F

Відсутній M1sha

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 378
  • Рейтинг: +160/-11
Є  прога  ось така, можливо комусь треба, та поділиться як   прошиваються  нею тюнера  на відстані, бо якось не приходилось  Virtual Null Modem 2.0.2.22
http://softsearch.ru/programs/259-805-virtual-null-modem-download.shtml
Кабель нуль-модем паяв сам, провід від  старого  монітора, там він добре єкранований, всередині - сталевий корд. Головне після пайки добре відмити флюс,бо на контактах пари конденсуються , та проконтролювати щоб не було можливості КЗ між провідниками
 

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3516
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Хлопці, а навіщо ви тратись по 70 грн???

Ну все, пора давати об"яву: " За 70 гривеників спаяю Вам нуль-модемного шнура! Якість гарантую! Міцний, витримає будь-яку вагу, армований тросом ручного тормоза реактивного літака - справжня авіаційна якість! Ваші недруги будуть вам заздрити чорною заздрістю можуть навіть на тих кабелях вішатися, витримає, а ви будете граючись перепрограмовувати будь-які тюнери!!! Звертатись....тел.роб....тел...моб...круглодобово !!! Тільки у нас !!! Поспішайте!!! Кількість обмежена !!! Літаків не так уже й багато в Україні!"

Ну і в тому ж дусі далі можна... O0  *-G *-F *-A  *-P  ca.,
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній ZeronZ

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 9
  • Рейтинг: +0/-0
купив тюнер опен х 810, маю кабель рс 232 від свого старого тюнера
проблема що нема в мене в компі ком портів, а через перехідник шитись не хоче, як можна вирішити таку проблему?

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2904
  • Рейтинг: +2895/-13
Я нічого не зрозумів , який кабель від старого тюнера ?
Хіба колись з тюнером ішли в комплекті якісь кабеля ?
Може від старого компа кабель - подовжувач RS232 ?
Тоді він шити не буде , тому що у ньому прямий 2-гий
та 3-тій вивід , а повинен бути з 2-гого на 3-тій !
Тоді зрозуміло чого він не шиє у тебе через
перехідник USB на RS232 ! :2funny:
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

 

Notebooki / Laptopy 15,6" :: Lenovo - IBM :: B575 E2-2000/4GB/500/DVD-RW HD7340

Автор ОстапРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 5
Переглядів: 1212
Остання відповідь 11:01:32, 20 Березень 2014
від april
Продам тюнер Супутникового ТБ "Thomson DSI-150 MPEG-2 FTA

Автор savsavРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 8
Переглядів: 1400
Остання відповідь 19:11:11, 22 Серпень 2016
від vaping
Open 820 не запам"ятовує більше 1-ї позиції.

Автор sasha19722201Розділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 5
Переглядів: 1224
Остання відповідь 10:42:59, 29 Січень 2009
від sasha19722201
"Нічого не залишається, як стартувати зі стиснення MPEG-

Автор vicРозділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 1
Переглядів: 1331
Остання відповідь 09:05:56, 28 Серпень 2007
від vic
Нарощення пам"яті ДБокс2

Автор AvenirРозділ DBox-2

Відповідей: 50
Переглядів: 8540
Остання відповідь 17:16:26, 26 Листопад 2011
від Astronomy