Приймачі DVB-S2 (sh4) > Прошивка, плагіни, списки каналів
Халява для Спарка
petro-p:
В мене теж таке час від часу буває. А сьогодні кінорейси взагалі не відкриваються, хоча раніше було все добре. Може все таки хтось знає як дивитись одночасно канали в бісс і шаринг протон
kapitoshka:
кінорейси і не працювали одразу в мене.
--- Цитувати ---В мене теж таке час від часу буває.
--- End quote ---
я от не знаю через що це може бути, можливо через те що багато плагінів в списку, хоть і не запущених, в тебе скільки? в мене 11 штук.
--- Цитувати ---Може все таки хтось знає як дивитись одночасно канали в бісс і шаринг протон
--- End quote ---
теж цікавить
hmura:
--- Цитувати ---Шара пішла після танців з шаманським бубном, читання численних сайтів, воскуренія благовоній та наукового тика :) Якщо довго та швидко переключати канали - то підвисання буває, але не так часто.
--- End quote ---
Все ж таки де була собака зарита ?
Yaro:
--- Цитата: hmura від 15:38:34, 20 Серпня 2011 ---
--- Цитувати ---Шара пішла після танців з шаманським бубном, читання численних сайтів, воскуренія благовоній та наукового тика :)
--- End quote ---
Все ж таки де була собака зарита ?
--- End quote ---
- Залити Протон, активувати його і spcs.
- Ввести правильний код активації.
- Загрузити дані сервака.
- Виключити всі емулятори і перезагрузитися.
- Після перезагрузки шара повинна бути, в мене так і було.
Чи треба настроювати мережу в тюнері, чи то пак ні - не знаю. Я настроїв по-своєму, з виключеним DHCP, все прописав своє як умів (кому треба - кажіть), підключився до інету, дістав благословення від сервака про загрузку потрібних настройок, все кожен раз зберігав, в кінці перезагрузився - і вуаля.
Забув сказати, що практично всі канали, де змагаються жінки з чоловіками (XXX) - теж практично все валить...:) Ну за невеликим винятком...І не йдуть канали PPV на французах, в принципі це зрозуміло.
kapitoshka:
--- Цитата: petro-p від 09:50:18, 20 Серпня 2011 ---актуальний софткам закинув, але одночасно не працює mgcamd і spcs.
--- End quote ---
Я теж мав проблеми з біссс ключами. В мене було включено два плагіни proton_tools і spcs. Тепер я proton_tools виключив і включив mgcamd. Так в мене і шуринг і бісс канали йдуть.
Пробуй
Навігація
Go to full version