Приймачі DVB-S2 (sh4) > Прошивка, плагіни, списки каналів
Халява для Спарка
kapitoshka:
При використанні шари від протона рекомендується змінити пароль по ФТП зєднанню, так як є підозри що через халявну шару умільці проникають
в тюнер і зливають паролі і ключі а також можуть навіть нашкодити апаратній складові тюнера!
Yaro:
--- Цитата: kapitoshka від 21:29:18, 23 Серпня 2011 ---При використанні шари від протона рекомендується змінити пароль по ФТП зєднанню, так як є підозри що через халявну шару умільці проникають
в тюнер і зливають паролі і ключі а також можуть навіть нашкодити апаратній складові тюнера!
--- End quote ---
Які ключі і паролі? В мене нема ніяких ключів, крім тих, що в плагінах ЕМУляторів :) Хай собі зливають...а от хто має ще іншу шару і дорожить своїми даними, то хай думають. Хоча, як на мене, панікувати не варто. Ну кому це потрібно? Арабам, котрі шару пропонують? Їм і так є чим зайнятися...а пошкодити залізо - взагалі не уявляю, як. Ну можна знести ОСку, ну і шо? Знову встановиш, стільки б проблем...та й не дійде до цього, кому ми потрібні?
kapitoshka:
не знаю
кажуть на дрімах китайських в деяких прошивках була закладена така бомба, яка гасила тюнер і відновлювалося лише через джтаг
Yaro:
--- Цитата: kapitoshka від 09:24:59, 24 Серпня 2011 ---кажуть на дрімах китайських в деяких прошивках була закладена така бомба, яка гасила тюнер і відновлювалося лише через джтаг
--- End quote ---
Так то мова про прошивки, при чому тут плагін від арабів? Чи вже є підозри, що і одне й інше - ланочки одного ланцюжка? Так недалеко і до паранойї...Без образ.
andre33:
Халяви , думаю , так просто не буває , поставити на свій апарат плагіни невідомого походження
тим більше ніхто довго його ще не тестив - вважаю недоцільно,
ну вже блін наш народ такий , та візьміть собі нормальну шару та дивіться,
потім 100% зявиться гілка на форумі , типу ... допоможіть підняти мого приймача...
зараз чомусь ніхто не пише про проблему , що зявилася на AZ Box , IP Box , DM 800
якщо стати на любий канал з транспондера 11389 з Амоса то тюнеру кирдик - ca.,
Навігація
Go to full version