Приймачі DVB-S2 (sh4) > Прошивка, плагіни, списки каналів
Халява для Спарка
petro-p:
актуальний софткам закинув, але одночасно не працює mgcamd і spcs.
kapitoshka:
у всіх на протоні деколи підвисають канали і потрібно перезвантажувати плагін?
hmura:
Вроді би було я довго не дивився тому , що налаштована нормальна шара O0 Спробував працює та відключив протон :2funny:
Yaro:
--- Цитата: kapitoshka від 12:32:21, 20 Серпня 2011 ---у всіх на протоні деколи підвисають канали і потрібно перезвантажувати плагін?
--- End quote ---
Шара пішла після танців з шаманським бубном, читання численних сайтів, воскуренія благовоній та наукового тика :) Якщо довго та швидко переключати канали - то підвисання буває, але не так часто.
Скажу я вам, що араби - молодці, таку шару дали на шару O0. Я ще й Астру-19 перевірив, французи - йдуть всі провайдери, частково голландці (але мало), на додачу ще й Sky Deutschland практично весь є :) Сигнал в мене на Астрі не ахті, угол дому криє антену, але все-таки щось ловиться...Молодці араби! На 31 день - то дуже непогана шара!
Зеленого прова не перевірив, бо нема антени на 36 градус...
kapitoshka:
я маю на увазі не під час переключання підвисають, а під час перегляду, деколи, приблизно раз в 30 хв зависає канали і пише "закодіровано". Потрібно ввійти в меню плагінів, виключити тих два плагіни і наново запустити. ЩЕ у когось так буває?
Навігація
Go to full version