Технічний відділ > Майстерня
Ремонт стаціонарних компів та ноутбуків !
Ogirok:
Може у Львові є майстер, який би глянув на СкайСтар2 РСІ. Лежить у мене ще з осені. Згоріла під час експериментів з "вольтодобавки", ймовірно - я її коротнув.
Ігор Горбусь:
--- Цитата: sewfdn;12340 ---В мене є запитання: маю ноутбук Compaq, недавно він перестав включатись, думав можливо блок живлення, але з ним все в порядку. При нажиманні кнопки для включення просто нічого не відбувається, навідь не загружається біос. (може батарейки біоса накрились?)
Підкажіть що може бути!
--- End quote ---
Це може бути таке як у мене , коротнуло щось і згорів запобіжник ! У мому випадку був коротнув кондюк . Напиши мені в лічку , звідки ти , аську можеш кинути і попробуємо допомогти !
Yaro:
--- Цитата: sewfdn;12340 ---В мене є запитання: маю ноутбук Compaq, недавно він перестав включатись, думав можливо блок живлення, але з ним все в порядку. При нажиманні кнопки для включення просто нічого не відбувається, навідь не загружається біос. (може батарейки біоса накрились?)
Підкажіть що може бути!
--- End quote ---
О-о-о...тобі до Zigzag-a, друже мій...не пошкодуєш, золоті руки! :cool:
Ігор Горбусь:
--- Цитата: Ogirok;12342 ---Може у Львові є майстер, який би глянув на СкайСтар2 РСІ. Лежить у мене ще з осені. Згоріла під час експериментів з "вольтодобавки", ймовірно - я її коротнув.
--- End quote ---
Давай теж до мої лічки свої дані , може попробуємо чимось допомогти !
sewfdn:
Я з Луцька, по асьці спілкуватись не можу - "адміни не дають"!
І знову повернусь до свого ноута. Було спочатку, що включаєш його, а він попрацює декілька секунд і вирубиться, а часом віндовс навідь встигав загрузитися!
Навігація
Go to full version