Технічний відділ > Майстерня

Ремонт стаціонарних компів та ноутбуків !

(1/5) > >>

zigzag:

--- Цитата: vic;12260 ---Якась проблема з зарядкою акумулятора..доходить зарядка до 99 відсотків і все..хоч лусни-до 100 та не піднімається..потім в якийсь момент стає НУЛЬ..потім потихенько знов заряжається і так циклічно...скорше йде зарядка,коли вимикати-вмикати БЖ..
От що тут може бути?
Акумулятор?  БЖ? Чи якась проблема з залізом..??
--- End quote ---

Виконання контролю зарядки в двох версіях , коло акумуляторя або в компі . Якщо в когось є подібний комп просто пісставити акумулятор щоб зменьшити територію пошуку (БЖ , комп , акумулятор .)

vic:
В тому то справа..що нема що підставити...тут варіант такий-купувати новий акумулятор..(а раптом це не акумулятор?)..воно звичайно-запасний не зашкодить..:D

Ігор Горбусь:
Шановні друзі ! У нас на форумі присутні досить хороші і кваліфіковані спеціалісти по ремонту компютерів любої конфігурації і не тільки . Якщо у Вас виникли якісь проблеми щодо ремонту або просто запитання повязані з поломкою - прошу звертатись ! Чим зможемо - тим допоможемо !!!

vic:
В мене комп -ноут ,що ви бачили на кухні..теж має дефект..я вже
питав в інеті,може хто кумекає,в чому причина..
А суть в двух словах..
Якась проблема з зарядкою акумулятора..доходить зарядка до 99 відсотків і все..хоч лусни-до 100 та не піднімається..потім в якийсь момент стає НУЛЬ..потім потихенько знов заряжається і так циклічно...скорше йде зарядка,коли вимикати-вмикати БЖ..
От що тут може бути?
Акумулятор?БЖ?Чи якась проблема з залізом..??

Я ж той ноут носив теж на три різні фірми....всі щось дивились і крутили там..а результат самі ж бачите..

sewfdn:
В мене є запитання: маю ноутбук Compaq, недавно він перестав включатись, думав можливо блок живлення, але з ним все в порядку. При нажиманні кнопки для включення просто нічого не відбувається, навідь не загружається біос. (може батарейки біоса накрились?)
Підкажіть що може бути!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version