Технічний відділ > Майстерня
Ремонт стаціонарних компів та ноутбуків !
Yaro:
--- Цитата: sewfdn;12349 ---Я з Луцька, по асьці спілкуватись не можу - "адміни не дають"!
--- End quote ---
Твій провайдер блокує тобі доступ до порту, через котрий працює аська??? То, перепрошую, щось зовсім не те, що мете. Дзвони їм, довбай їх - не може бути, щоб не відкрили...може той порт взагалі закритий, бо вони там на роботі дрімають, та й не знають, що тобі цей порт потрібен...а ти потряси їх, маєш право, ти їм бабло платиш - так що маєш право вимагати! Тільки розтолкуй, що тобі треба, а то, бува, там такі пні сидять...ну зовсім ПенЬтіуми :-):D
Опа, ще варіант...якщо ти встановив собі якийсь файєрволл\ брандмауер - тоді нічого на провайдера пеняти...сам розберися з налаштуваннями тієї проги...всяке буває...
sat-pl:
zigzag може до мого сідірома подвиишся??? з мене шось пекуче....
kupest:
І в мене є ноут-TARGA-непрацюючий. Хотілося б щоб "дихав". Б/у. Попав до мене від родича. Можлива поломка-побував у сирості (можливо у воді). Порадьте. Дякую.
Ігор Горбусь:
--- Цитата: sewfdn;12349 ---Я з Луцька, по асьці спілкуватись не можу - "адміни не дають"!
І знову повернусь до свого ноута. Було спочатку, що включаєш його, а він попрацює декілька секунд і вирубиться, а часом віндовс навідь встигав загрузитися!
--- End quote ---
--- Цитата: kupest;12418 ---І в мене є ноут-TARGA-непрацюючий. Хотілося б щоб "дихав". Б/у. Попав до мене від родича. Можлива поломка-побував у сирості (можливо у воді). Порадьте. Дякую.
--- End quote ---
Що тут порадиш , та Zigzag не гіпнотизер і не ясновидець . Передайте якось автобусом в Рогатин або самі привезіт і тоді вже можна буде щось говорити !
Ankl:
--- Цитата: vic;12339 ---В мене комп -ноут ,що ви бачили на кухні..теж має дефект..я вже
питав в інеті,може хто кумекає,в чому причина..
А суть в двух словах..
Якась проблема з зарядкою акумулятора..доходить зарядка до 99 відсотків і все..хоч лусни-до 100 та не піднімається..потім в якийсь момент стає НУЛЬ..потім потихенько знов заряжається і так циклічно...скорше йде зарядка,коли вимикати-вмикати БЖ..
От що тут може бути?
Акумулятор?БЖ?Чи якась проблема з залізом..??
Я ж той ноут носив теж на три різні фірми....всі щось дивились і крутили там..а результат самі ж бачите..
--- End quote ---
Скоріш всього що контролер в акумуляторі (коли перепаковують батарею його хоч одним елементом але підживлюють , можливо є специ що його перешиють ),думаю що тра питати на "Кар дачах" що в Києві там батареї препаковують мо і контролера прошють. А скільки годин батарея тримає?
А сюди заглядали, мені допомогло?
http://www.notebook1.ru
Навігація
Go to full version