Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір HD приймача (II квартал 2011 року)
vitivan:
Практично люди беруть тюнера, щоб дивитися Ш...У в основному на +++ і хочуть бачити стабільність і якість зображення. Тут буде завжди хороший як простий так і хедешний тюнер з Енігмою, в народі кажуть Лінуксовий і в якого є постійна підтримка.
+++ вводять постійні зміни і в тюнері з лінуксом їх теж легше буде провести. А софтовий тюнер буде лежати на поличці і чекати поки хтось може колись і щось поправить.
Як некрути, але тюнер з ЕНІГМОЮ завжди буде на висоті.
tosat:
--- Цитата: roger5000 від 09:58:03, 08 Червня 2011 ---, потрібно перш за все знати що ми хочемо від самого приймача, чи потрібно нам ті чи інші додатки. Також велике значення на якому телевізорі буде здійснюватись перегляд, чи потрібно нам супер пупер зображення чи покаже наша плазма чи LCD його. Вибір HD-приймача є індивідуальним, і не можна всім підряд ставити глобіки чи дріми.
--- End quote ---
Цілковито з цим погоджуюся, але коли у клієнта плазма 46", або більша і він вибирає Опткума 4100, бо його ціна влаштовує, то цього я вже не можу ніяк зрозуміти :o, думаю все повинно бути відповідно підібрано, бо якщо купив теліка за 2 штуки баксів, то і тьюнер має бути відповідний а не самий дешевий.., до клієтів вже потім доходить, що якість зображення на старому теліку була чомусь краща, ніж на новому.. дріми добрі саме тим, що для них є актуальна софтова підтримка (на яку закладена ціна в оригіналах) , і у випадку чого достатньо поміняти тільки емулятор, а не чекати нової прошивки на не лінуксоїдні тьюнера, котрі, як правило, зникають коли продажі апаратів падають..
Окреме питання по тьюнерам у яких адаптована енігма з дрімів, і як правило вона тримається на ентузіазмі окремих осіб, що також дуже погано, бо нормальний тьюнер повинен мати відповідну софтову підтримку, а то залізо випусять, продадуть, нового софта нема, продажі падають, так випускають інший і так по кругу..(Приклад ІП Бокси 99ХХ).
bad:
vitivan я вас розумію кожен хвалить те що продае ви вище написали шо добрий приймач це якісний, я б несказав що Оптикум 9500 ,Dreambox 800 маде чіна якісні приймачі.
vitivan:
Писав, а ти думаєш 90 процентів єлектроніки де збирають? В Європі лише лейби клеять.
vitivan:
--- Цитата: bad від 11:45:53, 08 Червня 2011 ---vitivan я вас розумію кожен хвалить те що продае ви вище написали шо добрий приймач це якісний, я б несказав що Оптикум 9500 ,Dreambox 800 маде чіна якісні приймачі.
--- End quote ---
Оригінал DM 800 підкажеш де збирають? Може в Германії чи Кореї? :)
Навігація
Go to full version