Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір HD приймача (II квартал 2011 року)

<< < (17/20) > >>

bad:
я вас зрозумів буду тепер купувати самий дешевий китай :'( Я нерозумію для чого ви то написали ви прекрасно знаете що е різниця на якому заводі збирають звідти й ціна випливае.Ящо ви незгідні то поясніть для чого у 800 китай ставлять кулер а оригінал зроблений у томуж китае працюе без кулера?Оптикум 9500 старі моделі вірніше перші зборки працюють без проблем? а зарашні привезені з китаю з вічними проблемами?Чому коли я купую шарову опору оригінал вироблену в китаї вона ходить пару рокі  але коштуе 40 доларів таж китайська підробка вилитае за 3-4 місяці але ціна 8 доларів?Кросовки adidas маде китай за 800 грн носяться, кросовки aidas розклеюються на першому дощі?

Astronomy:
bad!!багато Дрімів китайців йшли без кулерів ! взять корейські ipbox 900 теж  без кулерів,але потім прийшлось доставлять! оригінали Дріми 800 дуже круто гріються

vitivan:

--- Цитата: bad від 12:11:37, 08 Червня 2011 ---я вас зрозумів буду тепер купувати самий дешевий китай :'( Я нерозумію для чого ви то написали ви прекрасно знаете що е різниця на якому заводі збирають звідти й ціна випливае.Ящо ви незгідні то поясніть для чого у 800 китай ставлять кулер а оригінал зроблений у томуж китае працюе без кулера?Оптикум 9500 старі моделі вірніше перші зборки працюють без проблем? а зарашні привезені з китаю з вічними проблемами?Чому коли я купую шарову опору оригінал вироблену в китаї вона ходить пару рокі  але коштуе 40 доларів таж китайська підробка вилитае за 3-4 місяці але ціна 8 доларів?Кросовки adidas маде китай за 800 грн носяться, кросовки aidas розклеюються на першому дощі?

--- End quote ---

що ти будеш купувати і де мені всерівно, я наприклад замовляю нормальні тюнера і не економлю на дрібницях, ось чому пропоную якість і даю гарантію!

xxzheka:
bad - підтримую вас на всі 100%
vitivan - Знаєм ми ваші "якісні" приймачі (наприкладі 9500), пульт тягне тільки до 2-х метрів, тай і інші нюанси є, нехочу все це виливати на форум, тому думаю досить піарити те що продаєте!

bad:
Astronomy нехай буде китайці вдосконалили куди не йшло, але ви мені хочете довести що китаець підробка 800 нічим не гірший від оригіналу? я з цим непогоджуся!так само ніколи не погоджуся що черрі не гірше фольксвагена так як там половина запчастин передерто з фольца.Також телефон Nokla не гірше  Nokia? А якшо по справі то в мене колись давно був 500 оригінал куплений десь за 250 доларів я його продав зраз він в знайомого працюе справно по нині десь років 6-7 не було проблем ні блоком живлення ні з сіткою взагалі ніяких ,500 китайози які буле куплені набагато пізніше вже більше половини здохло.
vitivan чим я вас так рознервував?Ви мені доводите що ваші китайці не поступаються оригіналам?ми взагалі то за якість приймачів почали розмовляти  доведіть що китаець такий самий як оригінал!Давайте я у вас замовлю один приймач порівняю з оригіналом якщо буде хоть якась розбіжність приймете його назад?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version