Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір HD приймача (II квартал 2011 року)

<< < (15/20) > >>

vitivan:

--- Цитата: tosat від 07:17:39, 08 Червня 2011 ---На рахунок, Оптікумів я ще раніше висловлював свою думку.., подивимось за 2-3 роки, що Ви скажете про нього..(а для тих, зто не в "танку" для шари на рідному софті (не енігмі, яка адаптована і глючить) потрібні спеціальні серваки..)
Імхо, краще трохи доплативши зараз взяти китайця Дріма 500ХД, порівняєте і самі будете бачити можливості та різницю..

--- End quote ---

Для тих хто в ще в "танку" для Оптикум 9500 і снують рідні прошивки 1.2.57; 1.2.63, а також Альтернативний софт від Edision Argus VIP 1.2.76; Альтернативний софт від Golden-Interstar 980HD, які відкривають шару на ура і перебирають ідент на +++, все інше робило і на старих прошивках.  А картинка  у цьому тюнері так і залишається поза конкуренцією. Хто з бувалих той знає, яка картинка в Нокіа дбокс2 - давній тюнер, а як видає картинку. Це так до слова. Для 2-3 років є Енігма2. Дріми ХД я теж продаю і маю з чим порівняти, не дотягують вони по хд ну ніяк, що вже говорити про інші моделі тюнерів на всяких там низькосортних процесорас Алі і тд.

tower1:
У Оптікума 9500 дуже не погана картинка на SD-каналах. На HD, є багато недоліків. Дивіться на 42''  лед-філіпсах , наприклад.  Опени S-серії показують краще, той самий Дрім 500ХД з иміджем Enigma3 показує ХД краще. Оптікум  виграє в своїй ціновій категорії.
До речі самий еталоний- якісний відео SD  був і є на дідусях цифрового супутн.ТВ:  Nokia-9200, Nokia-9500(D-Box) та Nokia-9600 Mediamaster (з оригінальним коротким ВЧ-блоком). В них було закладено все що вміє МПЕГ2.
 Маю на увазі  "битову" техніку.

bad:
vitivan ви хочете сказати що Оптикум 9500 найкращий рес на данний час? Якщо так то в мене е до вас пропозиція можу для вас назбирати багато цих ресів як оригіналів так і китайців в доброму стані пишіть в приват.

vitivan:
Усі тюнера хороші коли вони якісно зроблені, а на рахунок Картинки я маю з чим порівняти і говорю реальні речі, перевірку тюнерів проводжу на телевізорі SONY діагональ 42. 

tower1: якщо телевізор філіпс то купляти йому ортона 403.

P.S.  Друже bad, збирати нічого не потрібно, не напрягайся, а тюнера я сам можу привезти різні моделі і об"єми.

roger5000:
Щоб зробити правильний вибір, потрібно перш за все знати що ми хочемо від самого приймача, чи потрібно нам ті чи інші додатки. Також велике значення на якому телевізорі буде здійснюватись перегляд, чи потрібно нам супер пупер зображення чи покаже наша плазма чи LCD його. Вибір HD-приймача є індивідуальним, і не можна всім підряд ставити глобіки чи дріми.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version