Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір HD приймача (II квартал 2011 року)

<< < (14/20) > >>

lwm:
Коли я його брав,то він коштував  180 баксів

tosat:

--- Цитата: lwm від 20:27:25, 06 Червня 2011 ---Коли я його брав,то він коштував  180 баксів

--- End quote ---

Ти явно переплатив, бо за такі бабки я брав Опена 790, а там якість зображення СД каналів краща ніж в ХДшніх приймачів..
Один диспей чого варта, відеопроцесор "Соні", ХД вихід, сліпий пошук і можливість запису на флешку чи ЮСБ хард..Клієнти, котрі ними користуються не жаліють анітрохи, хоча в той час можна було того Оптікума ХД купити

Vetal999:

--- Цитата: tosat від 22:57:00, 06 Червня 2011 --- ХД вихід

--- End quote ---

Не ХД а HDMI, бо хд в 7хх  і близько нема, як і СД Мпег4. Аналогічно і в нових опенах S1 Картинка якщо на кінескопний телевізор і то з натягом можна дивитись.  Хочте нормальну картинку - візьміть ортон 9500.   А сліпий пошук і в 4100С за 19,5 зелених є.

tosat:
Ніхто і не говорив про те що Опен 790 приймає НД канали, а вихід він і в Африці вихід..І порівнювати його з Опеном S1 теж не коректно, так може стверджувати тільки той хто реально не бачив якість зображення 790..
На рахунок, Оптікумів я ще раніше висловлював свою думку.., подивимось за 2-3 роки, що Ви скажете про нього..(а для тих, зто не в "танку" для шари на рідному софті (не енігмі, яка адаптована і глючить) потрібні спеціальні серваки..)
Імхо, краще трохи доплативши зараз взяти китайця Дріма 500ХД, порівняєте і самі будете бачити можливості та різницю..

slavon:

--- Цитувати ---мхо, краще трохи доплативши зараз взяти китайця Дріма 500ХД, порівняєте і самі будете бачити можливості та різницю..
--- End quote ---
Апсолютно підтримую, та навіть більше - взяв собі  Дріма 500ХД, поки тестую і привикаю до нього. ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version