Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір HD приймача (II квартал 2011 року)
ekstrim_hx:
--- Цитата: tosat від 21:44:09, 27 Травня 2011 ---
--- Цитата: vitivan від 09:26:59, 27 Травня 2011 ---Не пожалкуй пару гривень бульше і купи Дрім 800 ціна в районі 200 дол. І будеш мати спокійне майбутнє з програмною підтримкою і чіткою роботою тюнера.
--- End quote ---
На даному етапі я б радив би купити китайозу Дрім 500HD - зараз його реально взяти за 220$ - все-таки у ньому проц сильніший., є підтримка mkv
До речі 8000HD PVR китайози теж є по ціні 550$ (оригінал вартує 999 євро) і не бачу ні одного, хто раніше бив себе в груди і казав: коли буде в 2 рази дешевший, то візьму.., я ще не юзав, але запевняли що один в один.. (гарантія норм, рік часу)..
P.S. Глобо, Ортона, чи того ж оптікума ще ні одного нормального не бачив.., вічно з ними якісь проблеми, як не зразу, то за деякий час.. - так всі ви знаєте древню лінійку 4000-6000, там основна проблема "дуються" кондюки у блоку живлення за деякий час.., новіші 4100С роблять трохи довше, але і там та сама проблема.., та ще й на додаток як мигне світло то в списку каналів одні непрацюючі крякозябри, навіть сьогодні почув від одного знайомого про 9600, мало того що два м-ця відвалив за нього 180 у.е, так він ще й глючить і зависає, що приходиться перезавантажувати, про роботу з шарою на рідному софті, я вже мовчу.. :)
--- End quote ---
не знаю що кажуть різні люди про 9600 але у мене за 15 місяців використання з ним ніяких проблем , записує нормально, ну буває коли жара може зависнути, з шарою взагалі ніяких проблем, особисто у мене працює нтв, триколор, поверхность, платформа HD, радуга
vitivan:
З практики Глобо усіх моделей були завжди живучими тюнерами, якщо і виникала проблема то завжди легко ремонтувалися.
nico2:
Запорожці тоже всі їздять,жаль тільки шо кузов не прозорий! Та прислівя завжди актуальне ,а особливо в наш час "ми не настільки багаті щоб купувати дешеві речі"
lwm:
Ранiше i я так думав та й купив опен 770-ий.Скажу прямо -краще б глобака купив.Бiльш глючного залiза я в руках не тримав.Так що не все те золото ,що блищить.
nico2:
А з чого ти взяв що опен770 дорожчий хдшного оптікума ? Я ж не маю на увазі ширпотреб,а опени це взагалі ширшенетреба більшого не існує, мабуть кожні три місяці нова модель,а на стару сруть.
Навігація
Go to full version