Автор Тема: FERGUSON FX6600CR перемикає канали  (Прочитано 387 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 515
  • Рейтинг: +17/-0
FERGUSON FX6600CR перемикає канали
« : 12:35:04, 19 Травень 2011 »
Привіт усім!
Принесли в ремонт цього звіра який без упину сам перемикає канали вперед.
Відімкнення передньої панелі з кнопками і приймачем ситуації не змінило,може хтось підказати в якому напрямку рити???

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
FERGUSON FX6600CR перемикає канали
« Відповідь #1 : 12:40:39, 19 Травень 2011 »
Я б почав з БЖ.

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 515
  • Рейтинг: +17/-0
FERGUSON FX6600CR перемикає канали
« Відповідь #2 : 12:45:48, 19 Травень 2011 »
Та напруги в нормі без видимих пульсацій!!!

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
FERGUSON FX6600CR перемикає канали
« Відповідь #3 : 12:53:06, 19 Травень 2011 »
Все одно спробував би замінити вхідну ємність.Опени Ф100 наприклад(а фергусони їх клони) при несправній вхідній ємності перезавантажуються(тільки при підключеній тарілці).

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 515
  • Рейтинг: +17/-0
FERGUSON FX6600CR перемикає канали
« Відповідь #4 : 13:12:20, 19 Травень 2011 »
Вхідний літ я поміняв - без змін!!!
Помітив що на локальну клавіатуру  тюнер не реагує ,тільки якщо нажати і тримати кнопку power  канали перестаэ переключати і пультом виконує всі функції!

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
FERGUSON FX6600CR перемикає канали
« Відповідь #5 : 13:24:34, 19 Травень 2011 »
Ви ж вроді писали що відкидали клаву.Якщо клава локальна то щоб не мучатись і не шукати яка кнопка підмика,товсі міняють...І на пульт реагувати в такому разі не буде,якщо проблема з нею.Вчора тільки робив телевізор з такою ж лабудою,висвічувалось меню регулювання яскравості і т.і. Спробуйте випаяти відповідну кнопку (+ канали)
« Останнє редагування: 13:28:00, 19 Травень 2011 від zloj vitos »

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
FERGUSON FX6600CR перемикає канали
« Відповідь #6 : 13:28:28, 19 Травень 2011 »
Був в ремонті з подібним дефектом.Лишень непамятаю чи канали самовільно перемикались,чи меню на екрані.Діагноз-проц.Подібна історія розглядалась тут-але нема завершення ремонту.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
FERGUSON FX6600CR перемикає канали
« Відповідь #7 : 13:34:36, 19 Травень 2011 »
В мене є такий же рес(маю на увазі з таки же варіантом несправності,перероблений в Глобо Пауксіс) бува теж таке робить(ганя вперед канали) но там клаву я залишив як була(вона не працює).Включив зараз його  і працює зараза нормально,так що думаю проблема дась в локальній клаві у вас.
« Останнє редагування: 13:40:00, 19 Травень 2011 від zloj vitos »

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 515
  • Рейтинг: +17/-0
FERGUSON FX6600CR перемикає канали
« Відповідь #8 : 13:37:53, 19 Травень 2011 »
Так з відключеною клавою теж перемикає канали,а при нажатій кнопці Power при каналі на повний екран стоїть і не переключається а як тільки зайдеш в меню або на список каналів  знову жене або по списку або по пунктам меню.
На рахунок замкнутих кнопок я теж не раз зустпічався як в телевізорах так і в двд тому і одразу відмикав  передню панель щоб не залишалось сумнівів!!!

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
FERGUSON FX6600CR перемикає канали
« Відповідь #9 : 13:41:50, 19 Травень 2011 »
Тоді скоріше всього SashaTv правий що процесор винен....

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 515
  • Рейтинг: +17/-0
FERGUSON FX6600CR перемикає канали
« Відповідь #10 : 13:53:22, 19 Травень 2011 »
Я й сам мав таке підозріння - то який вихід з ситуації поставити на ньому хрест ,бо проц я не думаю що вигідно міняти??

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
FERGUSON FX6600CR перемикає канали
« Відповідь #11 : 13:58:06, 19 Травень 2011 »
Якщо принесли ремонт,то вирішувати власникам .чи захочуть платити за дорогий та довгий(а поки проц знайдете та отримаєте може й місяць пройти) ремонт,якщо ваш вам вирішувати...Про ціну проца спросіть у SashaTv може він пам"ята скільки він коштує,а заодно де купував.
« Останнє редагування: 14:00:25, 19 Травень 2011 від zloj vitos »

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
FERGUSON FX6600CR перемикає канали
« Відповідь #12 : 14:36:53, 19 Травень 2011 »
Проци незамінюю-нерентабельно.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 515
  • Рейтинг: +17/-0
FERGUSON FX6600CR перемикає канали
« Відповідь #13 : 14:59:15, 19 Травень 2011 »
Порадившись з клієнтом замкнув кнопку Power що дасть можливість хоч якось дивитись тюнер -  це всеж краще чим на смітник !!!!

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
FERGUSON FX6600CR перемикає канали
« Відповідь #14 : 15:00:10, 19 Травень 2011 »
Згоден з SashaTv.Дешевше новий рес купити.Міняв на грозовому Опені 800(переставляв з материнки Глобо 4000) так для тренуваня,так крім нього ще різної мілкоти купу проийшлось замінити...

 

"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 2977
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
Globo / Opticum 7010C-1CI, 7100C-1CI - прошивка, канали, ключі, програми

Автор bodyanРозділ 7010C-1CI, 7100C-1CI

Відповідей: 7
Переглядів: 12204
Остання відповідь 10:07:19, 30 Грудень 2019
від Diamond191986
Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".

Автор bodyanРозділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 1463
Переглядів: 118967
Остання відповідь 17:37:22, 13 Вересень 2020
від slava12
Не можу розобратся як програмой gTools186.zip сортувати канали для @-star 3510?

Автор MarunychYuriiРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 0
Переглядів: 1723
Остання відповідь 09:15:19, 12 Січень 2016
від MarunychYurii
Cosmosat 7800, 7810, 7820 USB PVR - прошивка, канали, ключі

Автор SashaTvРозділ CosmoSAT

Відповідей: 23
Переглядів: 19592
Остання відповідь 04:58:36, 18 Січень 2019
від sasha19722201