Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Доустановка LNB на 36 градус
Android-80:
--- Цитата: kapitoshka від 18:10:02, 03 Травня 2011 ---дякую, дав плюс.
Окреме дякую за фото, але як завжди не все зрозуміло, на що саме потрібно звернути увагу на фото? Тобто що головки мають бути в притик одна до одної і все, більше особливостей не бачу. Головка має дивитися в фокус тарілки?
--- End quote ---
Вчи елементарну теорію для початку, а якщо по суті то налаштувати 36Е в мультифіді дуже просто. Виїзджаєш центром на турксат(42Е) і на мультифіді по максимуму строєш свій 36Е ca.,
kapitoshka:
сьогодні пробував налаштувати тарілку на турксат 42Е. Частоти брав з лунгсату. Шукав - повертаючи актуатором - не має сигналу. напевно тарілка не достатньо вивертається ((
Що робити? Послабити болти в кріплені основи і трохи повернути в бік 36Е?
kapitoshka:
Сьогодні прикрутив головку до своєї поворотної антени та злапав інфоканал на 36 градусі. Це вже добре. Сигнал правда не дуже сильний, сподіваюся, ще провести тонку настройку. Але зіткнувся з іншою проблемою. Я приєднав до 4 порта дайсика кругову головку а до 1 порта лінійну. В настроках виставив гет 10750 для 36 градусу. Порти дайсика не виставляв, сигнал і так був на 36. Але ось чомусь зник сигнал зі сіріуса і з амоса на головці з лінійною поляризацією. Я повертаю антену на відповідний градус актуатором, але сигнал відсутній. Пробував різне, і ставив 4 порт дайсика для сіріуса, і 4 для амоса, і з гет бавився, і міняв порти в самому дайсику, нічого не помагає, сигналу немає. Підєднюю напряму до лінійної головки - появляється.
Що це може бути? Що пропустив чи недоналаштував?
дядя Міша:
А може в меню на головках лінійної поляризації включено 12 вольт ??? У мене таке було, але на стаціонарну тарілку........
kapitoshka:
ні. помоєму, та ні, точно ні. Але завтра ще раз перевірю, хоча ні.
а взагалі на поворотці потрібно виставляти порти дайсика? просто в мене ж декілька супутників лінійної поляризації на одному порті.
Навігація
Go to full version