Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Доустановка LNB на 36 градус

<< < (3/4) > >>

slavon:

--- Цитувати ---а взагалі на поворотці потрібно виставляти порти дайсика?
--- End quote ---
Що за дитячі питання - якщо після мотору стоїть дісік то, звичайно, потрібно . ca.,

kapitoshka:
Nоді як його виставляти правильно? В мене получається плутанина. Так як в мене на поворотці дві головки одна кругова,  друга лінійна.  Захожу я в настройки LNB  і на супутник 36 градус ставлю відповідний порт дайсика, допустимо перший. В другий порт в мене підключена лінійна головка, але ж вона в мене не на один супутник буде працювати, а на три, амос, сіріус, ходбьорд. То шо мені в настройках LNB в цих всіх супутниках виставляти 2 порт дайсика ?

slavon:
Шановний kapitoshka Щось ви тут нам таке понаписували що без пів-літри ніяк не розберешся. Опишіть будь-ласка дуже конкретно всю Вашу комутаційну кухню - як до приймачу у Вас включений мотор, чи включені окрім мотору ще якісь тарілки (конвертори) і як, і тд.тп.

hmura:

--- Цитата: kapitoshka від 08:20:51, 10 Травня 2011 --- В другий порт в мене підключена лінійна головка, але ж вона в мене не на один супутник буде працювати, а на три, амос, сіріус, ходбьорд. То шо мені в настройках LNB в цих всіх супутниках виставляти 2 порт дайсика ?

--- End quote ---
Звичайно

joker2706:
є антена, налаштована на амос, сіріус, хотбірд. Хочу попробувати поставити ще одну голову на 36-ий градус в мультифід, без переналаштовування антени. Тобто не крути нічого, все залишити так як є, а тільки поставити ще одну голову. Може попробувати спочатку голову в руках крутити? Реально  це ? Живу в Івано-Франківській області. 

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version