Автор Тема: 4100С при підключенні антени висне.  (Прочитано 3432 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній grek

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +97/-0
4100С при підключенні антени висне.
« : 20:07:56, 17 Квітень 2011 »
Маю діжітал бокс 4100С. Без підключення антени працює без проблем, тільки підключаю кабель антени ресивер зразу висне. Підставляв БП із робочого, теж саме. Замінив лм 317, нічого. Можливо шпарить сам тюнер? Наразі не маю щоб замінити. Може хто стикався з таким?

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2848
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
4100С при підключенні антени висне.
« Відповідь #1 : 20:30:44, 17 Квітень 2011 »
Проблема в кабелі.. десь є замикання  >:( Можливо погано зачистили F-ки...
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
4100С при підключенні антени висне.
« Відповідь #2 : 06:30:12, 18 Квітень 2011 »
Кабель від тюнера до дисека, сам дисек (входи і вихід), кабелі від дисека до головок - все перевірити на наявність КЗ. Найпростіше тюнер спробувати на іншій антені, в дружка там чи ще десь...
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
4100С при підключенні антени висне.
« Відповідь #3 : 06:41:10, 18 Квітень 2011 »
Добре пропаяти ОЗУ,по-результату замінити.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній grek

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +97/-0
4100С при підключенні антени висне.
« Відповідь #4 : 09:40:54, 18 Квітень 2011 »
Дякую що відгукнулись. Все це робоче, озу не міняв але на всяк випадок пропаяв. Зняв із робочого ресивера тюнер, результат той самий. Ще одне, після підключення кабеля на екрані зявляються поміхи, і потім ресивер висне.

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2899
  • Рейтинг: +2901/-13
4100С при підключенні антени висне.
« Відповідь #5 : 09:47:25, 18 Квітень 2011 »
А напруга на виході до транзистора та після під час підключення кабеля паде ?
І як що паде то на скільки ???
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній arrows

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 763
  • Рейтинг: +784/-666
  • ZTE Blade A520
4100С при підключенні антени висне.
« Відповідь #6 : 12:06:58, 18 Квітень 2011 »
Ще одне, після підключення кабеля на екрані зявляються поміхи, і потім ресивер висне.
Якщо з блоком живлення все гаразд, то схоже на П.З.
RR-O-v6.2.1-20190102-ZTE-Blade-A520-Final

Відсутній grek

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +97/-0
4100С при підключенні антени висне.
« Відповідь #7 : 18:23:41, 18 Квітень 2011 »
Програмне міняв. Нічого. На лмці 18,1; 19,5; 23,2( без антени) і 21,7 з підключеною антеною.

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2848
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
4100С при підключенні антени висне.
« Відповідь #8 : 19:53:58, 18 Квітень 2011 »
@grek - хочу почути від вас чітку відповідь.. Ви кабель, дісек, головку.. міняли? До сусіда ходили? підключали? Там працює нормально?
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній fox-taras

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 461
  • Рейтинг: +2606/-6
4100С при підключенні антени висне.
« Відповідь #9 : 20:04:04, 18 Квітень 2011 »
Ще би провірити напругу на кондюку 47 на 400 яка там,якщо менше 300 то поміняти.
телефон-0501507602
skype- fox-taras
гуртова продаж супутникового обладнання

Відсутній grek

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +97/-0
4100С при підключенні антени висне.
« Відповідь #10 : 19:14:17, 19 Квітень 2011 »
@grek - хочу почути від вас чітку відповідь.. Ви кабель, дісек, головку.. міняли? До сусіда ходили? підключали? Там працює нормально?
   У мене стоять твіни. Отже різні дисеки( знаю що деякі ресивери не дружать з усіма підряд дисеками). Стоїть два різних ресивери Скайгет та вінквест які працюють без проблем на цих головках, дисеках та кабелі. Не провірив лише одне, 75 градус лише на ньому рес працює, хоч інколи трішки підриває сигнал. Ще одне. При старті на табло висвітюеться вісімка. На других ресиверах такого наче не помічав, а може не звертав на це уваги.
« Останнє редагування: 19:17:47, 19 Квітень 2011 від grek »

Відсутній arrows

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 763
  • Рейтинг: +784/-666
  • ZTE Blade A520
4100С при підключенні антени висне.
« Відповідь #11 : 20:52:52, 19 Квітень 2011 »
Ще і ще раз!!! ЄЛЕКТРОЛІТИ В БЖ. На їх нетреба дивитися, а міняти. Прибора для перевірки ж у Вас НЕМА?
RR-O-v6.2.1-20190102-ZTE-Blade-A520-Final

Відсутній grek

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +97/-0
4100С при підключенні антени висне.
« Відповідь #12 : 05:43:59, 20 Квітень 2011 »
Ви читали що написано в першому пості. БЖ мінялося із робочого. Із цього ресивера підставляв на другий, все працює. Проблему в БЖ виключаю. Кабеля, ефки, головки все робоче, перевірене десять раз.

Відсутній ivashko

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 67
  • Рейтинг: +26/-0
4100С при підключенні антени висне.
« Відповідь #13 : 07:28:36, 20 Квітень 2011 »
непевно, всетаки, треба міняти ОЗУ

Відсутній grek

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +97/-0
4100С при підключенні антени висне.
« Відповідь #14 : 10:29:05, 20 Квітень 2011 »
непевно, всетаки, треба міняти ОЗУ
[/quot
 Буду шукати озу.

 

Прилади для налаштування Антени Freesat V8. SatLink .Новинки DVB-T2 DVB-S2 комбо

Автор vlad63Розділ Куплю - Продам

Відповідей: 128
Переглядів: 56598
Остання відповідь 17:27:44, 20 Липень 2020
від vlad63
Така проблема: в тюнерах Eurosky (2 штуки) немає сигналу з антени.

Автор OgirokРозділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 21
Переглядів: 13029
Остання відповідь 12:22:42, 17 Лютий 2015
від iva3
Ортон 4000с сполучення каналів сат антени і звичайних.

Автор kapitoshkaРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 7
Переглядів: 2831
Остання відповідь 16:21:16, 22 Грудень 2010
від kapitoshka
SatLink WS-6906 -прилад для настройки спутникової антени.

Автор suslicРозділ Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Відповідей: 22
Переглядів: 7289
Остання відповідь 19:17:54, 28 Квітень 2017
від man
Файна книга про антени всіх типів.

Автор zioomРозділ Практика встановлення антен.

Відповідей: 6
Переглядів: 1059
Остання відповідь 15:03:23, 21 Лютий 2011
від oleg_lezha