Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Порадьте з осцилографом

<< < (4/6) > >>

slotvin:
По опису непогана штука.Щеб хтось хто користується цим осцилографом розказав який він насправді в роботі.

Sergiu AUDI:
Є ще USB осцилографи DISCO (дешевші) і DSO (дорожчі).

Ankl:
http://www.oscill.com/rus/oscilloscopes/usb.html
тут нібито і  ціна підходяща. Щойно дививсь  на характеристики Disco та  DSO що по ціні що по можливостям вони віпочивають від Осціла.

Ankl:
купив таки я той осціл, то штука хороша, задоволений.
 маленький, не займає багато місця по ЮСБ підключається до компа (в мене тепер мій ноут- робоча станція (прошиває, джитаг та тепер щей осцилограф зявився)) трохи погрався в налаштунках то тепер наскільки краще ремонтувати, але не для халтури ....  ось наприклад сьогодні принесли глобік5000й  із неробочим блоком живлення, мікруху і електроліт замінив, вмикаю на табло знайомі 8888 але через 30 сек запустивсь, перевіряю напруги на виході БЖ то лишень нормально фільтрувалось 5вольт, а всі останні вже були із "вибриками" (хоча вольтметром нічого підозрілого не помітив), можна було б і віддати клієнту, хай місяців через три знову принесе, та замінив електроліти і показники вирівнялись доречі міряв на самих діодах (катоді), що у вториному ланцюзі стоять, так видніше, бо коли на колодці міряти то ті конденсатори, що після дроселів далі стоять - згладжують. Разом з осцилограмою на екран можна виводити вольтмер , дуже зручно там осцилограма а поруч фактична напруга. і багато чого іншого ще все  не  осягнув.

fox-taras:
Це все супер осцилограв ,але при ремонті б.ж завжди міняю всі 8 кондюків і без осцилографа.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version